Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ο Δημήτρης Γκρούτσης Τώρα που δεν έχει ιδιότητα μπορεί να κάνει ότι θέλει.

  Προσπαθεί να κάνει την μεγάλη επιστροφή                            
                                     Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Γκρούτσης
Με πληροφορούν ότι ο Δημήτρης Γκρούτσης έχει πιάσει στασίδι στα γραφεία της Ένωσης και περιμένει την μεγάλη επιστροφή Τώρα ότι και να κάνει άγραφο χαρτί είναι αφού έχει μόνο τη θέση του συμβούλου του συλλόγου Κορινθίων Διαιτητών . 

Βέβαια όταν ήταν στα επάνω του και από αυτόν κατέβαιναν και ανέβαιναν διαιτητές ήταν τόσο θρασύς που αν και έφυγε από την διαιτησία μια και έγινε γενικός αρχηγός της Κορίνθου επανήλθε αν και ο κανονισμός για την διαιτησία άλλα ορίζει. 
Και όχι μόνο έκανε αυτή την παράβαση αλλά μας έκανε και τον δημοσιογράφο και έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Σφήκα 

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Γκρούτσης

Και δηλώνει στην εφημερίδα "Ναι εγώ και ο Κοτσίρης ξεκινήσαμε την προσπάθεια επιτέλους να αλλάξει η Ένωσης Εγώ δεν κρύβουμε πίσω από το δάχτυλο μου. Και οι λόγοι που το κάνουμε αυτό είναι πολύ σοβαροί. Αν ο κ. Νίκας δεν πήγαινε χωρίς λόγο κόντρα στον Γκαγκάτση και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα και άδικα η Κόρινθος θα ήταν ήδη στην Α εθνική και θα έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αντί να τον τσουβαλιάσουν και να τον στείλουν στον εισαγγελέα που χωρίς να κοκκινίζει δηλώνει ότι τους πρωταθλητές τους βγάζει ο πρόεδρος της Ε Π Ο Γκαγκάτσης Και αυτός ο αξιότιμος κύριος όριζε τους διαιτητές Βαθμολογούσε τους διαιτητές και από το χέρι του ήταν αν ένας διαιτητής πήγαινε μπροστά ή έμεινε στάσιμος Και δηλώνει σε εφημερίδα ότι ο Γκαγκάτσης έβγαζε τους πρωταθλητές. Θαυμάστε τον Καμαρώστε τον Δοξάστε τον. 



Και δηλώνει στην εφημερίδα 
Ο κ. Νίκας μας χαρακτηρίζει αχάριστους και ιδιοτελείς ενώ δεν μας λέει τι είναι αυτό που τον κρατά χρόνια στην ίδια καρέκλα Αν΄εμείς είμαστε ιδιοτελείς που δεν έχουμε και κανένα κέρδος ο ίδιος τι είναι που δεν κουνιέται από εκεί;


Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Εσύ τι να ντρέπεσαι Δημήτρη Γκρούτση για αυτά που είπες για τον πιο ανιδιοτελή Έλληνα Που αρνήθηκε να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί δεν θα ήθελε να επιβαρύνει τον Ελληνικό Λαό αφού αυτός θα πλήρωνε τα έξοδα. Τολμά να μιλήσει για την καρέκλα που την τιμούσε και την είχε ανεβάσει στα ύψη. 
Αλλά ο Γκρούτσης εμένα δεν με ενδιαφέρει αλλά ο φίλος που τον πρόδωσε 
Τι έχει να μας πει ο Δημήτρης Φλεβάρης που έκλεισε τα μάτια του Σπύρου Νίκα και ήταν ο πιστότερος φίλος σου  Για τους αδελφούς Μαργέτη δεν με εντυπωσιάζουν γιατί αυτοί τον πούλησαν εν ζωή 
Είπες χωρίς να κοκκινίζεις ότι από την διαιτησία δεν έχεις κανένα κέρδος.
Ορκίζομαι στην μνήμη του Σπύρου Νίκα ότι θα αγωνιστώ για να παρουσιάσω πόσα χρήματα έχεις εισπράξει από την διαιτησία και από τις μετακινήσεις των διαιτητών Και τότε πρέπει να βρεις λαγούμι για να κρυφτείς Εσύ μπορείς να βρεις ένα μονόλεπτο που πήρε ο Νίκας από την ένωση.
 Ντροπή σου αλλά η μοναξιά σου είναι η μεγαλύτερη τιμωρία σου. 

Δημήτρη Γκρούτση 

Τώρα δεν έχεις καμία δύναμη μια και οι δικοί σου σε παράτησαν Επομένως είσαι ακίνδυνος αφού είσαι επιταγή χωρίς αντίκρισμα