Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Φουλάρει για την ενίσχυσή της η ΑΕΚ

Φουλάρει για την ενίσχυσή της η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ φουλάρει τις… μηχανές για την ενίσχυσή της, προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα ανοιχτά «μέτωπα» και να έχει ο Μανόλο Χιμένεθ τους παίκτες του από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο εξωτερικό. 

Πιο συγκεκριμένα η «Ένωση» έχει καταθέσει πρόταση στον Λεάντρο Καμπρέρα, που χθες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη Σαραγόσα. Ο Ουρουγουανός αριστεροπόδαρος στόπερ μένει ελεύθερος, έχει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα στη La Liga, αλλά η προοπτική της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League και η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ τον δελεάζουν.

Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» πιέζουν για να έχουν μια… αντίδραση από την πλευρά του μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει, αλλά ίσως ο παίκτης να θελήσει να κερδίσει λίγο χρόνο. 

Κατά τα άλλα, η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνεται στην αγορά για αριστερό μπακ, τη στιγμή που ο Ντίντακ Βιλά έχει μεν πρόταση ανανέωσης, ωστόσο του δόθηκε η δυνατότητα να… ψαχτεί για λίγο καιρό.
Σε ό,τι αφορά στους εξτρέμ, η «Ένωση» διατηρεί στη λίστα της τους Ναμπίλ Μπαχούι (που ακόμη όμως δεν έχει μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο) και του Εουγκένιο Ισνάλντο (που αποχωρεί από τη Νιούελς), ωστόσο είναι βέβαιο πως υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δύο παίκτες στα υπόψη για τη θέση αυτή, πιθανότατα από την ισπανική αγορά που γνωρίζει άριστα ο Μανόλο Χιμένεθ. 

Τέλος όσον αφορά τον Νάτσο Σκόκο, που προορίζεται πρωτίστως για την επίθεση κι όχι τόσο για τα άκρα, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να περιμένει. Είναι σαφές πως υπάρχει ρήξη του παίκτη με τη διοίκηση λόγω των οφειλών, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις της Νιούελς. Αν αξιώσει 800-900 χιλ. ευρώ, όπως φημολογείται, είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή, αφού οι «κιτρινόμαυροι» δύσκολα θα διαθέσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν 32χρονο παίκτη και το κόστος, μαζί με το δικό του συμβόλαιο και την εφορία, θα φτάσει σε μεγάλα ύψη.