Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

"Η Ιντερνασιονάλ αποσύρεται για τον Μολέντο"


ΜΟΛΕΝΤΟ
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Ροντρίγκο Μολέντο και από εκεί που ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για το Πόρτο Αλέγκρε, φαίνεται πως θα παραμείνει στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Gaucho, η Ιντερνασιονάλ διαμήνυσε στον Παναθηναϊκό ότι δεν πρόκειται να αυξήσει την προσφορά της και αποσύρεται από τη διαπραγμάτευση.
Το ρεπορτάζ του βραζιλιάνικου ραδιοφώνου υποστηρίζει ότι η Ιντερνασιονάλ και ο Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει στη μεταγραφή του Μολέντο. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής φερόταν να είχε εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του μετά το παιχνίδι της Τούμπας.
Όμως, ανεξήγητα ο Παναθηναϊκός φέρεται να αλλάξει στάση και υπαναχώρησε από τη συμφωνία, λίγο πριν την κατάθεση της επίθεσης πρότασης από την Ιντερνασιονάλ. Μία αλλαγή που από την Ίντερ εκλήφθηκε ως προσπάθεια του Τριφυλλιού για να αποκομίσει περισσότερα χρήματα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υπαναχώρηση του Παναθηναϊκού προκάλεσε την αντίδραση του Μολέντο. Ο 30χρονος εκνευρίστηκε με τη διοίκηση και ζήτησε να μην ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, αφού ένιωσε πως τον άδειασαν. Με τα γνωστά επακόλουθα...
Η παλινωδία του Ροντρίγκο Μολέντο να ζητήσει τον αποκλεισμό του από το παιχνίδι της Τούμπας για ψυχολογικούς λόγους, προκάλεσε δυσαρέσκεια στο προπονητικό επιτελείο και στους συμπαίκτες τους. Κυρίως, επειδή προήλθε από έναν άνθρωπο που στο πρόσφατο παρελθόν είχε δείξει τα ακριβώς αντίθετα δείγματα.
Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος αντιλήφθηκε το λάθος του την ίδια μέρα και το βράδυ, επικοινώνησε με τον Λυμπερόπουλο και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του. Βέβαια, η αποστολή βρισκόταν ήδη στη Θεσσαλονίκη και η απόφαση για τη μη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ήταν ειλημμένη.
Επίσης, ο Μολέντο τηλεφώνησε στον Ζέκα και του ζήτησε να μεταφέρει τη συγνώμη του σε όλους τους συμπαίκτες. Ο 30χρονος στόπερ αναγνώρισε ότι τους εξέθεσε την παραμονή ενός σημαντικού παιχνιδιού και εξέφρασε την ειλικρινή μεταμέλεια του.