Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ένας καλός διαιτητής στον αγώνα Αγίων Θεοδώρων -- Κόρινθος 06

Η διαβλητή  επιτροπή 


Αποτέλεσμα εικόνας για Γεράσιμος Μαργέτης

(που επιτρέπει τη διατύπωση κατηγοριών για την αξία, την εγκυρότητα ή 

τη νομιμότητά της] 
                                       

Της Ε Π Σ Κορινθίας όρισε τους παρακάτω τρεις διαιτητές να διευθύνουν  τον αγώνα 


               Άγιοι Θεόδωροι --Κόρινθος 06


Στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων που φέρει το όνομα του Κώστα Ζαμπέτα ενός ανθρώπου που αγάπησε τα παιδιά θα γίνει ένας αγώνας μεταξύ των ομάδων  Από την μια η προαχθείσα από σπόντα ομάδα των Αγίων Θεοδώρων που έχει προπονητή τον Γεράσιμο Μαργέτη πολύ καλό προπονητή αλλά και αδελφός του Νίκου Μαργέτη αναπληρωματικό ταμία της ένωσης  Που μπορεί να μη μας λέει απολύτως τίποτα αλλά και πολλά.Αυτό θα μας το δείξουν η καλύτερα θα μας το αποδείξουν από τους ορισμούς που θα κάνει η "διαβλητή επιτροπή "
Και από την άλλη έχουμε την ομάδα της Κορίνθου 06 που παίζει ποδόσφαιρο κατά γενική ομολογία το καλύτερο εδώ και τρία χρόνια που έχει τεχνικό έναν άνθρωπο που ορισμένοι τον κατηγορούν ότι κοιμάται στον πάγκο. Και όλα αυτά γιατί δεν έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Και τους ερωτώ αν κοιμώμενος παρουσιάζει ποδοσφαιρικό θέαμα σπουδαίο αναλογίζονται αν ξυπνήσει σε τι δύσκολη θέση θα είχε φέρει τον Λουδοβίκο 14 και τον υμνητή του Γιάννη Λάμπρου Προσωπικά Σταύρο Μπινιάρη θέλω να μη ξυπνήσεις για να βλέπω ποδόσφαιρο. 
Τον διαιτητή Κέκερη όρισε η επιτροπή που είναι καλός και βοηθούς του τον Τριαντάφυλλο και Παπαγεωργόπουλος  Παρατηρητής διαιτησίας ο Μπετσόγλου νομίζω ότι είναι κάτοικος Αγίων Θεοδώρων