Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Οι παράγοντες είναι η αιτία που δεν υπάρχει διαιτησία στην Ελλάδα.

Επίθεση Παπαϊωάννου σε Ζαχαριάδη


                       ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
Πολλά παράπονα έχει η Λαμία από τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη και τη διαιτησία του στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όπου οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με άδεια χέρια γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.
Μάλιστα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μακεδόνα ρέφερι:
 «Ευτυχώς, υπάρχει και η δημόσια τηλεόραση… Όλη η Ελλάδα είχε τη δυνατότητα να δει τι έκανε ο διαιτητής του αγώνα μας στο Περιστέρι για να χάσουμε…
Πώς προέκυψε η κόκκινη κάρτα του Δημούτσου από ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη. Όπως επίσης πώς έπνιξε πέναλτι πάνω στον Μπερτόλιο στο πρώτο ημίχρονο.
Αλλά και να βάζαμε γκολ στη φάση του δοκαριού θα κρατούσε, αν χρειαζόταν, και δέκα λεπτά καθυστέρηση για να δεχθούμε και δεύτερο από τον Ατρόμητο.
Ξέρουμε τον κ. Ζαχαριάδη. Ανήκει στο… μεγάλο σούπερ μάρκετ της Βορείου Ελλάδας, το οποίο θέλει να βοηθήσει ομάδες φίλα προσκείμενες σε αυτό και να τις σώσει…
Η Λαμία θα δώσει τη μάχη της και δεν πρόκειται να βγει από τη μέση όπως θέλουν κάποιοι».
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Κύριε Παπαϊωάννου  διαιτησία στην Ελλάδα δεν υπάρχει και η αιτία είσαστε εσείς οι παράγοντες. Γιατί όταν η ομάδα σας ήταν στο τοπικό έπρεπε να απολαμβάνει το σεβασμό από τους διαιτητές Το ίδιο γίνεται σ όλους τους νομούς που υπάρχουν ενώσεις.Εκεί χαλάνε οι διαιτητές. Γιατί αν δεν συμφωνήσουν με την εξουσία που είσαστε εσείς οι παράγοντες τους τρώει το μαύρο σκοτάδι. . Δικά σας δημιουργήματα  είναι ο Ζαχαριάδης και κάθε είδους Ζαχαριάδης. Αν δεν προσκυνήσει ο αδύναμος τον δυνατό όσα προσόντα και να έχει πρέπει ή να πάει σπίτι του ή να προσκυνήσει Γι αυτό και οι Έλληνες διαιτητές φοράνε έγχρωμα γυαλιά για να προχωρήσουν. Αυτή είναι η αλήθεια.