Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Μπορώ, Θέλω, Γνωρίζω: Τρεις λέξεις που κυβερνούν τον κόσμο. Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας


Τζων ΚέννεντυΜη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου.


Μάθαμε ότι ο Μιχάλης Τσιχριτζής απέκτησε δυο οδηγούς που είναι αφοσιωμένοι όχι στον ιδιώτη αλλά στον φέροντα το αξίωμα του προέδρου. Παράδειγμα περίτρανο τα αδέλφια Μαργέτη που ήταν δίπλα στον αείμνηστο Σπύρο Νίκα.  Μόλις έχασε την εξουσία του γύρισαν την πλάτη. Και αυτό
έγινε στις ιστορικές εκλογές του 2013 τότε που κάποιοι αγωνίστηκαν να χάσουν τις εκλογές. Γι αυτό έγινε ομοτράπεζος ο Γιώργος αμέσως και πήγε να μπει στην διοίκηση του Π Α Σ Κόρινθος και μόλις κατάλαβε ότι πρέπει να βάλει το χέρι του στην δική τσέπη το έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Ο Νίκος έγινε μέλος μιας επιτροπής της ένωσης . Και εγώ έφαγα οκτώ μήνες φυλακή γιατί υποστήριξα ότι υπήρχαν άνθρωποι στην αίθουσα που δεν είχαν θέση. Και ήρθε με δήλωση του ο αρχηγός του αντίπαλου ψηφοδέλτιο  όχι μόνο να νομιμοποιήσει τον υπαρχιφύλακα Αθανάσιο Ιατρού αλλά και να του κρεμάσει το φωτοστέφανο του ήρωα που έσωσε την πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής που ήταν πρωτοδίκης. Και αμέσως ο παράνομα ευρισκόμενος στην αίθουσα του εργατικού κέντρου που γινόταν η γενική Συνέλευση της ένωσης να μετατραπεί σε ήρωα Αλλά κατά τραγικό τρόπο η πρωτοδίκης κινδύνεψε από τον αρχηγό του αντίπαλου ψηφοδελτίου που  κρέμασε τον φωτοστέφανο στον Ιατρού και ταυτόχρονα το δικαίωμα να με μηνύσει. Και ο Πισιμίσης Βιομήχανος –Πολιτικός – Ποδοσφαιρικός παράγοντας από τους πρώτους για το λιντσάρισμα. Που μετά τις εκλογές σάρωσε όλους τους τίτλους.
Και τα αδέλφια Γιώργος –Νίκος και Γεράσιμος Μαργέτης οι άμεσοι συνεργάτες του Μιχάλη Τσιχριτζή.
Εδώ στις εκλογές του 2013 μπλέχτηκαν και άλλοι και ένας από αυτούς είναι Γιώργος Μουρούτσος που του αρέσει να κάνει μόνο ερωτήσεις και τουλάχιστον  να μη μπορεί να απαντήσει στην απλή μου ερώτηση μου Γιατί στις επαναληπτικές εκλογές της ένωσης του 2013 υποχρέωσε το Δ Σ του Αίαντα Αγιονορίου να ορίσουν αυτόν να ψηφίσει. Και μετά την ψηφοφορία να διαλύσει την ομάδα για να μη βάλει και αυτός το χέρι του στην δική του τσέπη.
Και ο Γιώργος Μουρούτσος και ο αρχηγός του ψηφοδελτίου θα είναι υποψήφιοι  στη τοπική αυτοδιοίκηση Επομένως θα τα πούμε και μάλιστα με μια όμως διαφορετική γλώσσα όχι αυτή του ποδοσφαίρου αλλά της πολιτικής. Που και αυτή γνωρίζω πολύ καλά.