Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Το Ξυλόκαστρο υποδέχεται το Χιλιομόδι

Η διαβλητή  επιτροπή 



(που επιτρέπει τη διατύπωση κατηγοριών για την αξία, την εγκυρότητα ή 

τη νομιμότητά της] 
                                     

Της Ε Π Σ Κορινθίας όρισε τους παρακάτω τρεις διαιτητές να διευθύνουν  τον αγώνα


Ηρακλής Ξυλοκάστρου -- Ατρόμητος Χιλιομοδίου






Η ομάδα του του Ηρακλή Ξυλοκάστρου πάντα στέκει με αξιοπρέπεια στα πρωταθλήματα αν και οι πισώπλατες μαχαιριές δεν απουσιάζουν Κανένας δεν θα ξεχάσει τον περσινό αγώνα   με το Σπαθοβούνι που έκανε τα πάντα Μα ας αφήσουμε να μιλήσει ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου για τον αγώνα αυτόν "Αισχρή σφαγή από τους υπανθρώπους που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο εις βάρος της ομάδας μας, ήττα στο Σπαθοβούνι με 2-1 και άλλη μια κλοπή 3 βαθμών!
Με τον διαιτητή Καλαρά να σφυρίζει για πολλοστή φορά φέτος τον Ηρακλή και πάντα σε διατεταγμένη υπηρεσία (όπως όταν προσπάθησε να καταδικάσει την ομάδα μας με αυτά που έγραψε στο ΦΑ με την ΠΑΣ), οριζόμενος από τους Τσιχριτζή, Γκρούτση και τον συμπολίτη μας (!) Καλλιόλια!
Αυτά έγραφε ο Ηρακλής που φαίνεται κατά την πορεία τα βρήκανε με τον Λουδοβίκο 14 και δεν είπαν τίποτα στην γενική συνέλευση  Και ψήφισαν τους υπανθρώπους ( σύμφωνα με τα γραπτά τους ) που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο στην τελευταία γενική τακτική γενική συνέλευση Η αυτο--γελοιοποίηση  στον υπέρτατο βαθμό. 
Ο Ατρόμητος  Χιλιομοδίου μπορεί για μαγκιά να  τα έβαλε με τον ΒΟΥ αντιπρόεδρο αλλά νομίζω ότι όλα αυτά για τα μάτια των αφελών

Διαιτητής ο Ψυχογιός με βοηθούς τον Βασιλείου και Βουγούκας Παρατηρητής διαιτησίας ο Γκουρβέλος από την περιοχή