Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τον κόσμο για την δολοφονική απόπειρα σε βάρος του προέδρου της Έ Π Σ Κορινθίας και το Νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του.


Διαβάζω στο Μπλοκ της Δημοσιογραφικής ομάδας 


korinthosnews

Γροθιά στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο! Άγνωστοι επιτέθηκαν στον πρόεδρο της ΕΠΣ

korinthosnews  | 
Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογραφικής μας ομάδας άγρια δολοφονική επίθεση από αγνώστους δέχθηκε πριν λίγη ωρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ κορινθιας Μιχάλη Τσιχριτζης. 
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή η επίθεση έγινε έξω από την οικία του την ώρα που επέστρεφε. Αυτή την ώρα είναι στο νοσοκομείο κορινθου όπου μεταφέρθηκε για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει γνωστά .

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Καταδικάζω κάθε πράξη βίας που σημαίνει δειλία 
Αλλά όμως ρε παιδιά εσείς που αποτελείτε την δημοσιογραφική ομάδα μια δολοφονική επίθεση και να μη έχετε γνώση για την κατάσταση της υγείας του  είναι απαράδεκτο να γράφετε ότι πήγε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες. Για να είσαστε πιστευτοί έπρεπε να γράψετε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και εκεί να σταματήσετε γιατί η συνέχεια σας εκθέτει. Γιατί το όλο σκηνικό θυμίζει τον ξυλοδαρμό Γκρούτση που ακόμα περιμένουμε μια ανακοίνωση 
Τώρα είναι υποχρεωμένο το Νοσοκομείο να βγάλει και αυτό μια ανακοίνωση μια και ο ξυλοδαρμός αυτός του Γκρούτση  το εξέθεσε.
Και όταν για τον ξυλοδαρμό ενός μέλους της επιτροπής διαιτησίας είχαμε μια διακοπή είκοσί έξι ημερών με τις ευλογίες της Αστυνομίας Τώρα τηρουμένων των αναλογιών ( πρόεδρος της ένωσης δέχτηκε δολοφονική επίθεση ) πρέπει να έχουμε τουλάχιστον έναρξη του πρωταθλήματος τα Χριστούγεννα αφού οι ημερομηνίες φτάνουν μια και  οι ομάδες εγκαταλείπουν κατά την πορεία. 
 Και από εδώ θέλω να απευθυνθώ στον Αστυνομικό Διευθυντή και να γνωρίσω ότι 
Μέσα σε διάστημα έξι μηνών έγιναν δυο δολοφονικές επιθέσεις εις βάρος δυο ανθρώπων του ποδοσφαίρου ( Γκρούτσης -- Τσιχριτζής ) και δεν είχαμε καμία ενημέρωση από πλευράς σας κ. Διευθυντά παρά μόνο ένα έγγραφο επάνω στο οποίο πάτησε η ένωσης και διέκοψε το πρωτάθλημα. Και έγγραφο που εμείς δεν είδαμε απλά το ανέφερε ο πρόεδρος σε μια συνέντευξη φιάσκο που έκανε για διακοπή του πρωταθλήματος Νομίζω αυτή η λογοκρισία δεν μπορεί να περάσει σε μια χώρα που έχει δημοκρατικό πολίτευμα. Εκτός και στην Κορινθία έχουμε διαφορετικό.. Αναμένουμε κ. Διευθυντά μια ανακοίνωση για την δολοφονική απόπειρα που έγινε σε βάρος ενός ανθρώπου που σημαίνει  
προσπάθεια να κάνει κάποιος κάτι, η οποία όμως τελικά αποτυγχάνει, οπότε εκ των υστέρων χαρακτηρίζεται ως απόπειρα, η ατελέσφορη προσπάθεια 
Δηλαδή αυτός ή αυτοί  προσπάθησαν να τον σκοτώσουν και απέτυχαν