Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Δημήτρη Στάμο η αλλαγή θέλει θυσίες και όχι λόγια και μόνο λόγια.


Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να πουν τι θέλουν. Γι’ αυτό δεν παίρνουν αυτό που θέλουν.




Δίδαξε δημοσιογραφία δάσκαλε ...

Διαβάζω 

Απόψε Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στις 8-10 το
βράδυ στον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό Ηλέκτρα, όλη η αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου.

Ζωντανή επικοινωνία με τον Κορίνθιο (με καταγωγή από τη Νεμέα) Γρηγόρη Γεωργίτσα, τον γυμναστή του Παναθηναϊκού και εκ των μόνιμων συνεργατών του Γιώργου Δώνη, ο οποίος μιλά για την εντυπωσιακή πορεία των «πράσινων», για το εξαιρετικό αυτό δημιούργημα, αλλά και για την γενικότερη πορεία του στο ποδόσφαιρο.
Επίσης θα παρουσιάσουμε σε απευθείας σύνδεση έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που εντυπωσίασε τα τελευταία χρόνια με την παρουσία του σε Πανκαμαριακό και ΑΟ Λουτράκι και τη φετινή σεζόν θα φορέσει τη φανέλα του Πανθυραϊκού, ομάδα Γ’ Εθνικής.
Ο λόγος για τον Αιμιλιάνο Τσάκα, που μιλά για το εναρκτήριο ματς κόντρα στην Κόρινθο, τη ζωή στη Σαντορίνη, αλλά και τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Γνώριζα ότι οι δημοσιογράφοι στην Κορινθία βρίσκονται σε νηπιακή ηλικία αλλά πίστευα ότι με την ανάμειξη του δημοσιογράφου Δημήτρη Στάμου   τα πράγματα θα άλλαζαν και θα βλέπαμε τουλάχιστον αθλητικές εκπομπές που δεν χρειάζεται όπως στις πολιτικές γνώσεις.Και διαβάζω ότι σήμερα θα έχουμε την αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακού.  Και αναφέρεται για κάποια συνάντηση που θα έχει μ ένα γυμναστή από την Νεμέα που είναι συνεργάτης  του Δώνη και θα μας μιλήσει για τον Παναθηναϊκό Και ένας άλλος που είναι γυρολόγος ποδοσφαιριστής και αφού αγωνίστηκε στον Πανκαμαριακό  και στον Α Ο Λουτρακίου τώρα θα μας μιλήσει για το κόντρα αγώνα με τον Π Α Σ Κόρινθο και την ζωή του στην Σαντορίνη. 
Και εδώ θέλω να μας πείτε κ. Στάμο τα θέματα αυτά αν έχουν καμία σχέση με την Κορινθία. Ενώ υπάρχει μια καταγγελία του ποδοσφαιριστή Βαζέχα υιός του μεγάλου παίκτη του Παναθηναϊκού που μεταξύ των άλλων ομιλεί ότι είναι απλήρωτος αυτός και συνάδελφοι του  Και ότι ήταν αναγκασμένοι  να κάνουν  μπάνιο τον Χειμώνα με κρύο νερό.
Και αυτό το τεράστιο θέμα ούτε καν το αναφέρει ο δημοσιογράφος σας. 
Και αυτό το κάνουν και δεν γράφουν τίποτα γιατί δεν  θέλουν να  πάνε κόντρα με τον δυνατό στο χώρο  του ποδοσφαίρου τον Μιχάλη Τσιχριτζή που τον έχω χαρακτηρίσει Λουδοβίκο 14  που θεωρεί  ότι το κράτος είναι αυτός .Θεωρούσα ότι θα έφερες την αλλαγή κ. Στάμο στο κανάλι σου.Μάλλον διαψεύστηκα.