Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Τρυπώνω ...ξετρυπώνω ... μαθαίνω ...κσι γράφω.


Παρακολούθησα ένα  τουρνουά που δημιούργησε στο ΣΠΟΡ ΚΑΜΠ ο Ολυμπιακός Λουτρακίου που επιμένει ένας άνθρωπος μοναχικός ταξιδιώτης μέσα σ αυτό τον ΄χώρο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό αλλά με την συναλλαγή και με την υποδούλωση Που σημαίνει όποιος δεν είναι με μένα του Λουδοβίκο 14 πρέπει να εξαφανιστεί. Περίτρανα παραδείγματα η Κόρινθος 06 ( δεν έχει καμία σημασία που ο σημερινός ηγέτης της Γιάννης Λάμπρου υμνεί τον Δήμιο της ομάδος ) και ο Ηρακλής Λεχαίου που ο ηγέτης του Δημήτρης Κριτσελλάς δεν πρόδωσε ούτε εν ζωή ούτε μετά θάνατο τον αείμνηστο Σπύρο Νίκα .όπως έκαναν τα πνευματικά του παιδιά που τον πρόδωσαν εν ζωή.
Και μέσα εκεί βάλθηκε ένας νέος άνθρωπος ο Γιώργος Δέδες να πει παρών ως ηγέτης μιας ομάδας που την εγκατέλειψαν οι πάντες τώρα που έπρεπε να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη τους μια και το καζίνο και ο Δήμος σταμάτησαν να χρηματοδοτούν τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Και ως δια μαγείας όλοι αυτοί που τον διοικούσαν και ορκιζόντουσαν αιώνια λατρεία σήμερα έχουν ένα στόχο πως θα ασκήσουν αυστηρή κριτική στον Γιώργο Δέδε που προσπαθεί να διατηρήσει εν ζωή τον ιστορικό Ολυμπιακό Λουτρακίου και οι Νεκροθάφτες του θέλουν να του κάνουν μνημόσυνο και τους εμποδίζει ο Δέδες και γι αυτό τον βρίζουν όπως και εμένα που τον υποστηρίζω  Νομίζουν ορισμένοι ότι αν διαλυθεί ο Ολυμπιακός ξεχνιούνται τα εγκλήματα που έχουν κάνει για να φτάσει ο ιστορικός Ολυμπιακός στη σημερινή δεινή θέση. Και ενώ τον εγκατέλειψαν αυτοί που τον οδήγησαν εδώ ακούν κριτική σ αυτόν που έπρεπε να τον θαυμάζουν Αν συνεχίσουν θα αναγκαστώ να γράψω ονόματα.