Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γιώργος Μήνου είναι υπάλληλος της ΕΡΤ ή του Π Α Ο Κ



Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Μήνου



Ο Γιώργος Μήνου προκαλεί 

Αφού αρχικά υπενθύμισε στο τηλεοπτικό κοινό πως ο Κοντοές έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στο παρελθόν, κατόπιν εξέφρασε την απορία "πώς είναι δυνατόν να λες ότι δεν έχει βρει ακόμα τη χημεία της μίας ομάδα που έχει 14 συνεχόμενες νίκες και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα ο Πασχαλάκης";
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της "ελαφράς ταξιαρχίας" αντιμετώπισε με τεράστια ψυχραιμία και ευγένεια το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά πως "εγώ είμαι ένας απλός ποδοσφαιριστής που κατέθεσα μία προσωπική και ταπεινή άποψη" ενώ για πέντε λεπτά διερωτήθηκε αρκετές φορές για ποιο λόγο αντικρούεται με τον Γιώργο Μίνο!
Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Μίνος είχε εμπλακεί σε "διαμάχη" με τον Κώστα Γαλανόπουλο, με τον μέσο της ΑΕΚ να δίνει αποστομωτική απάντηση στον δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ με αφορμή ερώτηση για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτά έγιναν κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο. Και ερχόμαστε στη φετινή που τα πράγματα έχουν αγριέψει Στο 1-0 με τον Αστέρα Τρίπολης που έφερε ο Π Α Ο Κ όλα τα έριξε στον διαιτητή. Το ίδιο έκανε και με τον Ο Φ Η με αποτέλεσμα να μιλήσει πριν από τον Βαρούχα και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα. Που όλα ήταν υπέρ του 
Π Α Ο Κ 
Αν είναι υπάλληλος της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι απαράδεκτο να παίρνει θέση υπέρ μιας ομάδας Αν είναι υπάλληλος του Π Α Ο Κ τότε δεν πρέπει να περνάει έξω από τα γραφεία της Ε Ρ Τ Βέβαια εκεί που υπάρχει δημόσιο πληρώνεται από εμάς και επομένως πρέπει να μας σέβονται. Και να μη μας παρουσιάζουν αυτές τις τραγικές καταστάσεις που μας υποτιμούν την νοημοσύνη μας.