Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ένας καταδικασμένος ζητά την επέμβαση του εισαγγελέα

Αυτά έγραφα: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014



Ένας νεκρός ζητά την επέμβαση του εισαγγελέα


87 λεπτό του αγώνα μεταξύ των ομάδων της Προόδου Αγίου Βασιλείου και Αετού Αγγελοκάστρου ο Ηλίας Γόγολας ένα κυπαρίσσι 1 και 92 τερματοφύλακας της Προόδου αποκρούει πέναλτι και δίνει την νίκη στην ομάδα του.
Και τρέχει και αγκαλιάζει τον προπονητή του και είναι γεμάτος χαρά και ευτυχία . Ντύνεται και φεύγει με το αυτοκίνητο για να πάει στο χωριό του που είναι το Σπαθοβούνι . Και εκεί πριν να βγει στον κύριο δρόμο ο χάρος του είχε στήσει άσκημο παιχνίδι . Το πέναλτι του δεν μπόρεσε να το αποκρούσει  Και ήταν μόνο είκοσι επτά (27) χρονών παιδί. Εδώ πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας για να εξετάσει αν υπάρχουν ευθύνες που αφήσαμε εμείς όλοι που αποτελούμε την πολιτεία που έχει υποχρέωση να προστατεύει τα παιδιά αν αφήσαμε επαναλαμβάνω ελεύθερο τον χάρο να κάνει την δουλειά του.

Μιχάλη Τσιχριτζή

Σε ρωτώ μπορείς να αντικρίσεις την μάνα του αδικοχαμένου παιδιού στα μάτια. Μπορείς να πας στην κηδεία του αφού εσύ και η παρέα σου χάλασες το ιατρείο που είχε στήσει στο Χιλιομόδι ο Χρήστος ο Χασικίδης ο καρδιολόγος και Δήμαρχος Τενέας. Για να τα πάρεις και να τα πετάξεις μέσα σε μια αποθήκη όπως η φωτογραφία αποδεικνύει

Μιχάλη Τσιχριτζή

Με πολέμησες ανέντιμα βάζοντας τον υπαρχιφύλακα Θανάση Ιατρου  υλοποιώντας τα λόγια του Καζαντζάκη στο βιβλίο του Αλέξης Ζορμπάς " ...η καρδιά του ανθρώπου είναι ένας κλειστός λάκκος αίμα κι άμα ανοίξει τρέχουν να πιουν και να ζωντανέψουν όλοι οι διψασμένοι απαρηγόρητοι ίσκιοι που ολοένα και πυκνώνονται γύρω μας και σκοτεινιάζουν τον αγέρα" 
Στη δική μου όμως περίπτωση όταν οι διψασμένοι ρούφηξαν και την τελευταία σταγόνα του αίματος μου από το δικό μου λάκκο δεν σταμάτησαν Θέλησαν μεθυσμένοι όχι από κρασί αλλά από αίμα να ξεσκίσουν και την άδεια μου καρδιά.
Αγνοούσαν όμως ότι  ποτέ δεν μπορούν να πετύχουν απολύτως τίποτα. Γιατί έρχεται η αλήθεια το οξυγόνο της ζωής και τους βάζει στη θέση που είναι φτιαγμένη γι αυτούς

Μιχάλη Τσιχριτζή
Πάρε την παρέα σου και ξεκουμπίσου από το ποδόσφαιρο γιατί δεν είσαι μόνο ανίκανος αλλά και τρομερά επικίνδυνος .

Σχολιάζει ο Νικηφόρος


Με την συνεργασία  του αρχηγού του αντίπαλου ψηφοδελτίου του Τσιχριτζή που έπαιξε ΠΡΌΣΤΥΧΟ ρόλο σε βάρος μου ( και δεν γράφω το όνομα του όχι από φόβο μήπως με μηνύσει αλλά από αηδία αλλά αν χρειαστεί  και πάει στον εισαγγελέα θα το γράψω )  και το παραμύθι  ( η μήνυση ) είχε δράκο Η σωτηρία της προέδρου της εφορευτικής που ήταν πρωτοδίκης και όλως τυχαία γνωστή του μηνυτή μου όπως κατέθεσε ο Ιατρού στην πρωτόδικη δίκη που αν και ο εισαγγελέας  ζήτησε ποινή δέκα μηνών το δικαστήριο την έκανε δώδεκα ( 12 ) μήνες  ερήμην και το εφετείο οκτώ μήνες Κανένας όμως δεν είπε  από ποιους κινδύνευε η πρωτοδίκης Γιατί  η ψυχή του ψηφοδελτίου Νέα Πορεία μετά τις εκλογές του 2013
 που αν και του ζήτησε ο περιφερειάρχης Τατούλης να φύγει από το ψηφοδέλτιο  αυτός παρέμεινε με αποτέλεσμα να σκουπίσει όλους τους τίτλους χωρίς να έχει και την καλύτερη ομάδα και τυπικά αντίπαλος του Τσιχριτζή που έκλεψε τρεις χρονιές το πρωτάθλημα από την Κόρινθο 06 χωρίς να είναι σε κανένα ψηφοδέλτιο  Ενώ η ψυχή του ψηφοδελτίου Πισιμίσης σαρώνει τα πάντα χωρίς κανένα εμπόδιο από τον Τασιχρτζή ο Μπινιάρης τιμωρείται γιατί δεν προσκύνησε τον Λουδοβίκο 14.
Τα πνευματικά παιδιά του Σπύρου Νίκα Γιώργος και Νίκος Μαργέτης που τον πρόδωσαν εν ζωή όταν έχασε την εξουσία. και πήγαν με τον Λουδοβίκο 14.
Και ο αρχηγός του ψηφοδελτίου κρέμασε το φωτοστέφανο στο μηνυτή  μου με την δήλωση του ότι ο υπαρχιφύλακας Ιατρού έσωσε την πρωτοδίκη και η παράνομη παρουσία του στην αίθουσα με την ψεύτικη δήλωση τον έκανε ήρωα 
Αλλά δεν σταμάτησε εδώ ο πολιτικός αρχηγός του ψηφοδελτίου θέλησε να με καταστρέψει τελείως.κατέθεσε στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης το παρακάτω :" Αν και ο δικηγόρος μου είπε να μη το πω εγώ είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω ότι τα δημοσιεύματα  του κατηγορούμενου ήταν υπερβολικά " 
Ο Πρόεδρος του πολιτισμού και του αθλητισμού του Δήμου Κορινθίων με καταδίκασε σε οκτώ μήνες φυλακή  και όχι ο υπαρχιφύλακας. που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και με συμμετοχή όλων γιατί κανέναν δεν προσκύνησα καταδικάστηκα. Και ο Πισιμίσης τρίτος περιφερειακός σύμβουλος από αναπληρωματικός που ήταν Ο Γιώργος Μαργέτης ομοτράπεζος του Τσιχριτζή. 
Ο Νίκος Μαργέτης επικοινωνιολόγος της ένωσης ο προμηθευτής των  μικτών των ειδικών σάντουιτς και της μπουγάτσας που με βουλιμία απολαμβάνει δυο δυο ο Λουδοβίκος 14 Και ο αντιδήμαρχος σε θέματα πολεοδομίας του Δήμου Κορινθίας  που το παίζει αντάρτης  στον Πνευματικό όπως και στην αφεντιά μου  στη δίκη. 
Από αυτούς κινδύνεψε η πρωτοδίκης γιατί άλλοι δεν υπήρχαν Και αυτοί κέρδισαν τα πάντα και εγώ οκτώ μήνες φυλακή και ο μηνυτής αφού τον εκμεταλλεύτηκαν τον παραμέρισαν.

Κύριε  Εισαγγελέα  

Αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία είναι κάτι πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα τα οποία βρήκε τυχαία κάτω από τις εξέδρες ξεχασμένα ο άλλοτε πρόεδρος του Δημοτικού Σταδίου Γιώργος Φιλιππακόπουλος.
Τα πήρε η ένωσης και από τότε δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τύχη των. Γι αυτό απευθύνομαι σε σας για να σας γνωρίσω αυτό το τεράστιο θέμα Που όλα αυτά τα μηχανήματα αγοράστηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού. Τα οποία πρέπει να προστατέψουμε .