Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Τι θα κάνεις με τον ενωσιακό σου προπονητή Αντώνη Ηλία που διέλυσε την ομάδα του και έχασες ένα ψήφο και μια ομάδα ;Ούτε αντίπαλοι δεν σου έκανα τέτοια ζημιά


                                                                                                      

  Για  να είσαι είσαι πειστικός  πρέπει 

είσαι πιστευτός. 



Για να είσαι πιστευτός πρέπει να είσαι 

αξιόπιστος. 


Για να είσαι αξιόπιστος πρέπει να είσαι 

αληθινός.

                                                     Edward R. Murrow                            




                                                        Αποτέλεσμα εικόνας για Αντώνης Ηλίας




Όταν τον όρισε προπονητή των μικτών ο Λουδοβίκος 14 έκανα εκπομπή στην τηλεόραση και ο γραμματέας των προπονητών πήρε τηλέφωνο το κανάλι  και το απείλησε με μηνύσεις. Που όχι μόνο δεν έκανε αλλά δεν τόλμησε ούτε λέξη να προφέρει ή να γράψει αυτός που έριχνε το ζωνάρι του για φασαρία. 
Ναι καλά καταλάβατε αναφέρομαι στον προπονητή Αντώνη Ηλία που μετά τις εκλογές της ένωσης του 2017 τον όρισε ο εικονικός πρόεδρος να γυμνάζει την αφρόκρεμα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Τον άνθρωπο που είναι ο μεγαλύτερος υβριστής των διαιτητών. Και αν αυτό δεν το γνωρίζει το εξαπτέρυγο του Λουδοβίκου 14 διπλοπρόεδρος  Χρήστος Βλαχοπάνος να κοιτάξει τα φύλλα αγώνων και τότε θα μάθει τι έχει πει ο ενωσιακός προπονητής για τους συναδέλφους του. Αλλά θα μου πείτε εδώ φωτογραφήθηκε 



με τον δεύτερο αντιπρόεδρο που αμφισβήτησε τον ανδρισμό των Κορινθίων διαιτητών και θα ιδρώσει με τις ύβρεις του προπονητή που τον διάλεξε ο Τσιχριτζής να προπονεί τους εκλεκτούς και γι αυτό όλα τα ταλέντα πάνε άπατα. 
Βέβαια ούτε και τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα διαθέτει έναντι των συναδέλφων του ο Αντώνης Ηλίας που όσο καιρό είμαι στην Κορινθία ( από το 2001) μόνο την οικογενειακή ομάδα τον Απόλλωνα Κυρά Βρύσης άλλη δεν έχει προπονήσει. Βέβαια η ψήφος του Απόλλωνα  εδώ μετρούσε και τίποτα άλλο. 
Και τώρα μετά από ένα χρόνο δεν κατεβάζει την οικογενειακή ομάδα στο πρωτάθλημα. Και τώρα τι θα κάνεις μεγάλε σκηνοθέτη Μιχάλη Τσιχριτζή μια και υπάρχουν απρόοπτα Τώρα θα κρατήσεις τον Αντώνη Ηλία που δεν έχει ψήφο για προπονητή;  Να το μεγάλο ερώτημα που χρήζει απάντηση Μιχάλη Τσιχριτζή και που είναι δύσκολη όσο και να νομίζεις κτήμα σου το Κορινθιακό ποδόσφαιρο που το οδηγείς στο ...Νεκροταφείο. Και ο τελευταίος πελάτης σου είναι ο Απόλλων Κυρά Βρύσης. η οικογενειακή ομάδα του προπονητή των μικτών .