Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ας πιστέψουμε στην προσπάθεια του Πέλοπα και του Α Ο Ζευγολατιού


Η διαβλητή επιτροπή 




(που επιτρέπει τη διατύπωση κατηγοριών για την αξία, την εγκυρότητα ή 

τη νομιμότητά της]
                           

Της Ε Π Σ Κορινθίας όρισε τους παρακάτω τρεις διαιτητές να διευθύνουν  τον αγώνα

Πέλοπας Κιάτου -- Α Ο Ζευγολατιού 


Και τις δυο ομάδες τις παρακολούθησα σε φιλικούς αγώνες και διαπίστωσα ότι οι δυο νεαροί προπονητές ( Γιώργος Καρσιώτης Πέλοπα και Παντελής Κολλιάκος Α Ο Ζευγολατού ) έχουν πετύχει έναν άθλο. Επειδή η οικονομική ταλαιπωρία τους στο πρωτάθλημα της  τρίτης εθνικής κατηγορίας δεν τους έδινε το δικαίωμα να έχουν απαιτήσεις για μεταγραφές . Και αυτός είναι και ο λόγος που έκαναν την επανάσταση τους και μέτρησαν τα παιδιά τα δικά τους και ορισμένοι έμπειροι Και αυτό το χαρακτήρισα επανάσταση  Που πρέπει να είναι πέρα από τις νοοτροπίες Βράκα --Νικολόπουλου-- Πισιμίση. 
Αλλά όμως αυτοί ήθελαν το ποδόσφαιρο για προβολή και να κατακτήσουν αξιώματα Τώρα αυτοί που διοικούν τις ομάδες αυτές δεν  έχουν αυτές τις φιλοδοξίες και πρέπει να αφήσουν τους προπονητές που είναι αξιόλογοι να δημιουργήσουν. Και τότε θα επαληθευθούν τα δημοσιεύματα μου ότι έχει αρχίσει να φαίνεται φως στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 
Μόνο που την όλη εικόνα την χαλάει ο ορισμός του διαιτητή Που θα έπρεπε ο Παντελής Χονδρόπουλος εδώ και χρόνια να είχε σφουγγαριστεί από το ποδόσφαιρο γενικά. Επόπτες οι Γκότσης  και Τσολάκης Ν ( πολύ καλός επόπτης και διαιτητής Παρατηρητής διαιτησίας η Καλπακίδη κάτοικος της περιοχής