Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου με καλή ψαριά.



Αύριο έχουμε το πρώτο Ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Κόρινθος 06 και του Α Ο Λουτρακίου για το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Εδώ πρέπει η τοπική διαβλητή επιτροπή να ορίσει τρεις αξιόλογους διαιτητές ( Διαιτητή και οι δυο βοηθού.)
Θα θέλαμε να προτείνουμε μερικά ονόματα  που γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουν καμία τύχη. Οι διαιτητές που μπορούν να σφυρίξουν είναι οι Ρούτσι--Μπεκιάρης -- Μοντζέλης Δ Και ως επόπτες οι Τριντάφυλλος -- Σινγκ --Τσολάκης Ν--Παπαγεωργόπουλος Φύγετε επιτέλους από τις κινούμενες νάρκες.

Η Διοίκησης του Π Α Σ Κόρινθος ήδη έπρεπε να είχε επισκεφτεί τον εισαγγελέα του πρωτοδικείου Κορίνθου και να είχε καταθέσει μήνυση στον Βαζέχα που όπως δήλωσε ο αναρμόδιος  κ. Γ@Μ@Ω ότι ενώ έχει πληρωθεί δυσφημεί τον ιστορικό Π Α Σ Κόρινθο .Αλλά να μη αφήνετε έναν αναρμόδιο όπως είναι ο κ. Γ@Μ#Ω και από την θέση του υπαλλήλου ( προπονητής ) να θέλει να κάνει κουμάντο Τώρα αν δεν είχαν οι παίκτες νερό ζεστό πρέπει να μη υπάρχει ρεύμα στα αποδυτήρια Και αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει πιστευτό αν υπάρχουν περσινοί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να διαψεύσουν τον "συκοφάντη " Βαζέχα. Αλλά που να τους βρεις αφού από την καλοπέραση πήραν όλοι των ο ματιών των και όταν αντικρίζουν τον Ισθμό ζαλίζονται 


Περιμένω απάντηση από τον κ. Γιώργο Μουρούτσο και μια κίνηση από τον κ. Παναγιώτη Λαμπρινό να με οδηγήσει στον εισαγγελέα. Και οι δύο είναι πολιτικά πρόσωπα και επομένως αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μου δεν θα σταματήσω.