Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Είναι και άδικο και προκλητικό να μιλάει ο κ. Γ@Μ@Ω για λογαριασμό του Π Α Σ Κόρινθος με την βοήθεια Δημοσιογράφων


Ξέρω πως η κοροϊδία μπορεί να είναι μια ασπίδα, δεν μπορεί να είναι όμως όπλο.


Ο Δημοσιογράφος 
Αβανταδόρικη Συνέντευξη 

Μέρος Β




Ο κ. Γ@Μ@Ω






Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης  πάντα με την βοήθεια του δημοσιογράφου γι αυτό και έβαλα αυτόν τον τίτλο

Αβανταδόρικη Συνέντευξη 

Και εδώ στόχος δεν είναι η Κόρινθος 06 αλλά ο Δήμαρχος ο πρωταθλητής στην κατασκευή ποδοσφαιρικών γηπέδων Και τόλμησε χωρίς διακοπή να πει ο προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος τα παρακάτω. " Οι ομάδες που διαλύονται και όλες είναι του Δήμου Κορινθίων και η αιτία είναι που δεν επιχορηγούνται από το Δήμο. Γιατί άλλο είναι μια ομάδα του χωριού να ξεκινά με ένα ταμείο 2000- 3000 ευρώ και άλλο με μηδέν ταμείο. 
Και εδώ μπαίνει ο δημοσιογράφος και λέει ότι ο Δήμαρχος έχει δηλώσει ότι θα επιχορηγεί τις επαγγελματικές ομάδες 
Και συνέχισε ο προπονητής φαινόμενο αφού έχει άποψη ακόμα για τις επιχορηγήσεις "  Ευχαριστώ για το ερώτημα Δεν πήραμε ούτε ευρώ Ο Π Α Σ ανέβηκε στην τρίτη εθνική κατηγορία και την αγαπούν όλοι οι Κορίνθιοι και είμαι υπερήφανος γι αυτό Έχω κάνει αίτημα προς το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου 
Πήγα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων να ρωτήσω για την τύχη του αιτήματος μου. Και μου είπε ότι ξέχασε να το βάλει ως θέμα.
Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που δεν παίρνουμε επιχορήγηση"

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Αν ήμουνα ήμουνα Δήμαρχος Κορινθίων θα είχα μηνύσει το Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος που ούτε μια ανακοίνωση δεν έβγαλε για τα υβριστικά που λέγονται σε βάρος μου στους διάφορους αγώνες.Επίσης για το γιαούρτι που με πέταξαν στην θέση που καθόμουν και ευτυχώς είχα σηκωθεί 
Αυτά εγώ θα υποστήριζα και θα έκανα διάβημα στον εισαγγελέα και θα ζητούσα την διάλυση του Π Α Σ Κόρινθος γιατί έχει ξεφύγει της αποστολή του. 
Τίποτα από αυτά δεν έγιναν. Είπατε δικαιούστε της χορηγίας από το Δήμο Κορινθίων. Όταν κάποιος αδικείται προσφεύγει στα αρμόδια όργανα για να ζητήσετε την βοήθεια τους.Εσείς δεν το κάνατε. Γιατί;
Και έρχεστε μετά απ όλα αυτά και ζητάτε προκλητικά ρέστα γιατί δεν σας έδωσαν χορηγία η παράταξης του Δημάρχου που χυδαία βρίζεται από τις ορδές σας που ανενόχλητα κινούνται χωρίς μια τυπική από εσάς διαφορετική άποψη. 
Και έχετε τον δημοσιογράφο που σας κάνει τις επιλεκτικές ερωτήσεις ν α σας θυμίσει ότι ο Δήμαρχος σας είχε ότι αν πάτε στις επαγγελματικές κατηγορίες θα σας δώσει χρήματα των δημοτών.Αγνοεί ο επαγγελματίας δημοσιογράφος ότι ο Π Α Σ Κόρινθος αγωνίζεται στο Εθνικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Δηλώνετε ότι είσαστε υπερήφανος γιατί τον Π Α Σ Κόρινθος τον αγαπάνε όλοι οι Κορίνθιοι. Που έχουμε ένα πληθυσμό κοντά στους 140.000 κόσμο που σας αγαπάνε. Αν πάρετε ένα δίσκο και εσείς προσωπικά τον περιφέρετε στους κατοίκους της Κορινθίας είμαι βέβαιος ότι δεν θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε ούτε ένα ευρώ. Γιατί ο κ. Πισιμίσης σας κατήγγειλε ότι σας έδωσε ένα ποσό μαζί με άλλους οικονομικούς παράγοντες και δεν τους γνωρίσατε που πήγε. 
Τώρα έρχομαι στη διάλυση των ομάδων που προσπαθείς με τον δικό σου τρόπο να τις χρεώσεις στον Δήμαρχο. 
Παρακολούθησα τον αγώνα Ολυμπιακός Λουτρακίου  με την ομάδα το Μαψού. 
Εισιτήρια 31Χ5 ευρώ το εισιτήριο έχουμε είσπραξη 155 ευρώ Διαιτησία 115 ευρώ  αμοιβή Διαιτητή 35 ευρώ  Και οι επόπτες 50 ευρώ. 15 ευρώ για έξοδα κίνησης Και 15 ευρώ  για έξοδα κίνησης Και 15 ευρώ για έξοδα του κ. Γκρούτση που ήταν παρατηρητής διαιτησίας.25 ευρώ για τον γιατρό .Σύνολο 140 ευρώ 
Κάθε σωματείο έχει στην έδρα του κατά το φετινό 13 αγώνες που σημαίνει 1.820 ευρώ για διαιτησία Μερικά σωματεία των χωριών επειδή θέλανε να μη είναι κομπάρσοι έκαναν μεταγραφές αξιόλογων ποδοσφαιριστών Αυτά δεν μπόρεσαν να καλύψουν οι διοικήσεις και τέλειωσαν Μια ομάδα ενός χωριό πρέπει να βασίζεται επάνω στα νιάτα του χωριού των και όχι σε επαγγελματίες γυρολόγους. Ο Δήμαρχος του έχει φτιάξει ένα  σύγχρονο γήπεδο Δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει μεταγραφές γι ένα σωματείο που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Κορινθίας . 
Και από εδώ ρωτώ τον κ. Γ@Μ@Ω να μας πει ποιο είναι το Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος και αυτός με ποια ιδιότητα μιλάει