Τον έμπειρο μέσο Ανδρέα Χατζηλιόντα απέκτησε ο ΠΑΣ Κόρινθος, κάνοντας έτσι σεφτέ στις ανακοινώσεις.
Ο 31χρονος παίκτης που έχει σημαντικότατη εμπειρία από όλες τις κατηγορίες, αναμένεται να είναι ένας από αυτούς που θα στηρίξει πολλά ο τεχνικός του συλλόγου, τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Χατζηλιόντας έχει αγωνιστεί και στη Super League, με τη φανέλα της Λάρισας, έχοντας καταγράψει 6 συμμετοχές, ενώ ήταν και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Χατζηλιόντα.
Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στις ομάδες: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΙΑΛΥΣΟΣ, ΡΟΔΟΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και άλλες.
Η «ΜΠΑΡΤΣΑ» τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Και ξαναδιαβάζω 

Πριν καν γίνει παρών, ο Ανδρέας Χατζηλιόντας αποτελεί παρελθόν από την Κόρινθο, ενώ ήδη έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη Τραγανού, επίσης ομάδα Γ’ Εθνικής.
Ο έμπειρος μέσος αν και ήταν η πρώτη χρονολογικά μεταγραφή της «Μπάρτσα» και πολλοί θεώρησαν ότι λόγω και της εμπειρίας του και των συμμετοχών του σε μεγαλύτερες κατηγορίες θα ήταν από τους παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά, τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.
Μετά και τις ήττες με μέτριες εμφανίσεις μάλιστα από Παναργειακό (3-0) και ΑΟ Ζευγολατιού (1-2), πολλοί θεωρούν ότι η «Μπάρτσα» χρειάζεται ενίσχυση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Τα όργανα άρχισαν και εξέρχονται αυτοί που μόλις πριν από λίγο μπήκαν Οι μεταγραφές χρειάζονται χρήματα και όχι παραμύθι. Και έχουμε και άλλα πολλά να γράψουμε μια και το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας δεν έχει διαιτητή Καλαρά και Καρακάση.
Δύσκολοι καιροί μα όποιος ανεβαίνει τα πατώματα με ασανσέρ η κάθοδος με τα πόδια θα είναι πολύ δύσκολη.Γιατί  το ασανσέρ σ ανεβάζει ψηλά αλλά άμα χαλάσει κλάφτα.