Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Καλή νύκτα να έχεις Θανάση Πισιμίση πολιτικέ.


Ξεδιάντροπος:που κάνει κάτι απαράδεκτο χωρίς

να ντρέπεται ή για κάτι που γίνεται χωρίς   

αίσθημα ντροπής]



Οι δηλώσεις του Λουδοβίκου 14 μετά τις εκλογές του 2013 για την Ένωση  





Αποτέλεσμα εικόνας για Θανάσης Πισιμίσης



Δήλωσε ο βιομήχανος --πολιτικός -- ποδοσφαιρικός παράγονας


Θανάσης  Πισιμίσης


«Ως ένας πολίτης που έχει ιδρώσει πολλές δεκαετίες την φανέλα της ΝΔ, έχω να κάνω ένα σχόλιο.
Κύριε Χρήστο Δήμα ...
...θα είστε υποψήφιος περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο; Αν ΝΑΙ θέλουμε επίσημα αυτό να το ανακοινώσεις.
Ξέρεις κάτι από τον Πρόεδρο που δεν το ξέρουμε εμείς για κάποιον άλλο υποψήφιο;Αυτό γιατί με αφορά προσωπικά
Αν ΟΧΙ με ποιά ευθύνη του λόγου σου κάνεις δηλώσεις εξ ονόματος της ΝΔ ;
Η ΝΔ έχει αρχηγό και όργανα που είναι τα μόνα υπεύθυνα να κάνουν δηλώσεις για σοβαρά θέματα όπως η περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο... κάθε Δήμας που κάνουν δηλώσεις για την περιφέρεια Πελοποννήσου αν νομίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν μόνοι τους εδώ είναι το γήπεδο να κατέβουν υποψήφιοι για την περιφέρεια και να τους δούμε….
Αλλιώς ας σταματήσουν τις εκ του ασφαλούς δηλώσεις που μόνο κακό κάνουν στην παράταξη




Βιομήχανε Θανάση Πισιμίση ...που χρησιμοποίησες το ποδόσφαιρο για να βγεις περιφερειακός σύμβουλος 
Δεν ανήκω στην Νέα Δημοκρατία Αλλά όμως είμαι από το ίδιο χωριό  Κλένιες με συγχωριανό τον Χρήστο Δήμα και δεν ανέχομαι να τον χαρακτηρίζεις ειδικά εσύ ¨"... κάθε Χρήστος Δήμας" που αυτός είναι βουλευτής.
 Ναι χρησιμοποίησες το ποδόσφαιρο για να βγεις περιφερειακός σύμβουλος  Και όταν ο Τατούλης σε φώναξε όπως εσύ μας δήλωσες να φύγεις από το  ψηφοδέλτιο Νέα Πορεία στις εκλογές της ένωσης το 2013
 Εσύ έμεινες και δούλεψες από μέσα και ο μεν ο Αρκάς Τσιχριτζής  να πάρει τις εκλογές και εσύ να σκουπίσεις χωρίς να έχεις ομάδα από το 2013 όλους τους τίτλους.Και στις εκλογές του 2010 για την περιφέρεια ήσουνα  αναπληρωματικό μέλος  και έγινες τακτικό επειδή έφυγαν οι... τακτικοί.. 
Ενώ στις εκλογές του 2014 ήρθες  τρίτος. Και μη έχοντας ανάγκη τους ψηφοφόρους πλέον παράτησες  την ομάδα. Και έρχεται ο εικονικός πρόεδρος της ένωσης και έχει την θρασύτητα να δηλώσει ότι το ποδόσφαιρο κέρδισε την πολιτική. Όταν ο πολιτικός παράγων Μουρούτσος χωρίς ίχνος ντροπής στις επαναληπτικές εκλογές έβγαλε τον εκπρόσωπο του Αίαντα Αγιονορίου και έβαλε την αφεντιά του για να ψηφίσει τον Τσιχριτζή   χωρίς να έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο παρά μόνο με την πολιτική 
Την φανέλα της Ν Δ δεν μ ενδιαφέρει αν ίδρωσες Αυτή όμως την φανέλα του Ζευγολατιού  για μικρό διάστημα όχι την ίδρωσες αλλά την ζέστανες  αφού είχες τον Τσιχριτζή ενώ ήσουνα αντίπαλος του να βάζει το εργαλείο που ονομάζεται Νεοφυτιάδη να σου παίξει πέντε αγώνες εκτός έδρας. 
Το ποδόσφαιρο πλέον δε σ αντέχει εντός ολίγου ούτε και η πολιτική. Και όλα αυτά θα τα υποστείς γιατί ο ανώνυμος λαός έχει μνήμη. 










































































τιάδης