Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργο Μουρούτσο ο κ. Γ@Μ@Ω τι ρόλο παίζει στην ιστορική Μπάρτσα που είσαστε φανατισμένος φίλος της;

    Εγώ, δεν είμαι κανένας. Εσύ ποιος είσαι;
Έμιλυ Ντίκινσον, 1830-1886, Αμερικανίδα ποιήτρια                                    
                                                 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

0 καθένας από εμάς δυο σάκους έχει Ένα που έχει τοποθετήσει μπροστά του και το δεύτερο πίσω του. Στο μπροστινό βάζει τα λάθη των άλλων  και τα βλέπει ενώ στο πίσω μέρος βάζει τα λάθη τα δικά του και αδυνατεί να δει.



Από το στόμα σας άκουσα να λέτε τα παρακάτω: 


Θεωρώ ότι είναι χρέος μας είτε είναι  με μας στο πολιτικό στίβο είτε όχι να είμαστε κοντά στα σωματεία. Αλλά αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κ. Δήμαρχος που αυτός και μόνο αυτός  καθορίζει ποιος θα πάρει την επιχορήγηση Και αποτελεί ντροπή για την τοπική αυτοδιοίκηση αυτά που κάνει. Αυτά όμως κάποια στιγμή έχουν ημερομηνία λήξεως.Εύχομαι στην ομάδα καλή πορεία Εγώ θα είμαι δίπλα της όσο μπορώ Κάνω έκκληση σ όλους τους επιχειρηματίες να μη κοιτάζουν πίσω από την ομάδα αλλά να κοιτάζουν μπροστά Να βοηθήσουμε να σταθεί για να πάρει την θέση που της αρμόζει. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Δεν είχα την τιμή κ. Μουρούτσο να σας γνωρίζω γιατί έχω μια αρχή να μη πληρώνουμε όταν ασχολούμαι με την ενημέρωση. Γι αυτό δεν σας γνωρίζω μια και δεν πέρασα την πόρτα σας για να ζητήσω κάποια διαφήμιση για να ανάψει η φωτιά και να βάλω το τσουκάλι επάνω. Να γιατί είμαι λεύτερος να γράφω την αλήθεια χωρίς να προσθέσω ή να αφαιρέσω το παραμικρό.
Γιατί κ. αντιδήμαρχε εσείς να έχετε το δικαίωμα να βοηθάτε μια ομάδα και αυτό απαγορεύεται για τον δήμαρχο. Και όταν θα είσαστε στην θέση του δημάρχου να σας βρίζουν οι οπαδοί του Π Α Σ Κόρινθος θα δίνατε επιχορήγηση;
Και επειδή πάντα γράφω με παραδείγματα θα ήθελα να σας ρωτούσα εσείς που η Κόρινθος 06 ποτέ δεν σας έβρισε τι έχετε κάνει γι αυτήν.;Απολύτως τίποτα.
Βγαίνετε φωτογραφία μαζί με τον κ. Γ@Μ@Ω ( έτσι μου συστήθηκε ) και σας ερωτώ να μου πείτε το πόστο που έχει στον ιστορικό Π Α Σ Κόρινθο 
Δίνετε συνέντευξη έχοντας δίπλα σας έναν άνθρωπο που χωρίς να έχει καμία υπεύθυνη θέση τον προβάλετε αφού εσείς είσαστε δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος από τον λαό. Και δέχεστε να παρουσιαστείτε μ έναν άνθρωπό που ο ποδοσφαιριστής Βαζέχα κατηγορεί την διοίκηση του Π Α Σ Κόρινθος  ότι αυτός και άλλοι παίκτες  είναι απλήρωτοι. Και ότι έκαναν μπάνιο με κρύο νερό τον χειμώνα. Βγήκε ο κ. Γ@Μ@Ω και είπε ότι θα καταθέσει μήνυση για όλα αυτά τα ανύπαρκτα  την οποία ακόμα δεν κατέθεσε  Και γι αυτή την ομάδα ζητάτε από τους επιχειρηματίες να την ενισχύσουν. για να παίξει στην Β εθνική. Όταν για να βγει πρωταθλήτρια έκανε όργια ο Λουδοβίκος 14 ( Μιχάλης Τσιχριτζής που στις επαναληπτικές εκλογές της ένωσης το 2013 υποχρεώσατε την διοίκηση του Αίαντα Αγιονορίου να αλλάξει το πληρεξούσιο και να ορίσει εσάς. και να τον ψηφίσετε)
Αυτή είναι η αλήθεια και η οποία ανεπανόρθωτα σας εκθέτει.