Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό είναι το όργανο Διαιτησίας της Έ Π Σ Κορινθίας Καμαρώστε τους.

Ο Διπλό--πρόεδρος  Χρήστος Βλαχοπάνος το επίσημο εξαπτέρυγο του Μιχάλη Τσιχριτζή 



πρέπει να πάρει θέση στα ερωτήματα μας ή διαφορετικά να πάει σπίτι του και ιδίως μετά την δεύτερη δολοφονική απόπειρα. 

 Και να αφήσει το δόλιο Κορινθιακό ποδόσφαιρο που έχει ήδη περάσει την πόρτα του Νεκροταφείου και με τελετάρχη της πομπής την αφεντιά ΄του.
Με την ελπίδα μήπως και βρεθεί κανένας σωστός και αφού σας διώξει με κλοτσιές βάλει φρένο στην πορεία σας που οδηγεί στο Νεκροταφείο.

ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΛΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΠΕΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο πρόεδρος Δημήτρης Γκρούτσης είναι παράνομος στο χώρο της διαιτησίας. Γιατί το 2009 ήταν γενικός αρχηγός του Π Α Σ Κόρινθος που συνόδευσε την ομάδα στην προετοιμασία που έγινε στα Καλάβρυτα . Και αν αυτό που υποστηρίζω είναι ψέμα ας με διαψεύσουν και ταυτόχρονα ας με οδηγήσουν στον εισαγγελέα Η σιωπή τους σημαίνει ενοχή Επίσης βάσει του καταστατικού δεν μπορεί να έχει μέλος της επιτροπής οικονομικές σχέσεις  Και όμως ο Δημήτρης Γκρούτσης μετέφερε τους διαιτητές με  κόμιστρο που ήταν διπλή παράβαση Απαγορεύεται αυτό από το καταστατικό και με τις σχέσεις που είχε με τους διαιτητές (να τους διοικεί ) δυο φορές απαγορευτικό.Να γιατί δεν τολμούν να απαντήσουν Γιατί είμαι πέρα για πέρα αληθινός και με στοιχεία . Και αυτόν τον παράνομο τον έκανε πρόεδρο ο Λουδοβίκος 14 από μέλος που ήταν κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο πήρε προαγωγή Και όμως μετά τον ξυλοδαρμό του δήλωσε ότι αποχωρεί από την διαιτησία. 

Μέλος Γιάννης Μπετσόγλου Μπουμπούκι της διαιτησίας Αφού την εξέθεσε την Κορινθιακή Διαιτησία και εκτός νομού μα και εντός τα έκανε θάλασσα  Και αυτόν το θαλασσοπόρο τον έκανε ο Λουδοβίκος 14 μέλος της επιτροπής να ορίζει τους Κορίνθιους διαιτητές Βέβαια δεν σας κάνω πλάκα μια και αυτή είναι η αλήθεια 
Ως επόπτης πρώτης εθνικής κατηγορίας ακύρωσε τέρμα  στον αγώνα Ατρόμητος Αθηνών -- Α Ε Κ που ούτε μαθητής σχολής διαιτησίας  δεν θα ακύρωνε. 
Και ερχόμαστε στον περσινό αγώνα του Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 που αν και ήταν επόπτης καθόρισε το αποτέλεσμα με τις λανθασμένες αποφάσεις σε βάρος της Κορίνθου 06 που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα  
Και έκανε και άλλα πολλά που δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ γιατί αυτόν που τους όρισε τον Λουδοβίκο 14 τον ψήφισαν το 66,67 % των σωματείων. 

Με τον αντιπρόεδρο  Γιώργο Καλλιόλια ξέροντας τον λόγο της ύπαρξης του ( να χρεώνεται τα λάθη των άλλων ) θα ήταν άδικο να γράψω κάτι σε βάρος του.