Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Παναγιώτη Πιτσάκη Πρόεδρε του Επιμελητηρίου Στα χέρια σου είναι να καθαρίσεις το Κορινθιακό Θα σε ευγνωμονούν τα νιάτα

                           

Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι:

Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον

ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί

άρχει.


                             Αποτέλεσμα εικόνας για Πιτσάκης
k

Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου με την βράβευσης σας από την Κόρινθο 06 έχουμε καρφωμένες τις ελπίδες μας επάνω σας. Μια και διαβάσαμε ότι έχετε δίπλα σας τον δημοσιογράφο Γιάννη Λάμπρου  που του έχετε αναθέσει και καθήκοντα επικοινωνιολόγου σας  και είναι και πανίσχυρος στην διοίκηση Κόρινθος 06 ( αρχηγός της μοναδικής  αυλής του προέδρου )   
Νομίζω ότι η συγκυρία είναι σπάνια και έχοντας εσάς κ. Πρόεδρε ως κεφαλή και την μαχητική πένα του Γιάννη Λάμπρου ( που ελέγχετε τώρα από εσάς αύριο δεν ξέρουμε ) θα μπορέσετε να πετύχετε αυτά που εγώ δεν κατάφερα αν και αγωνίστηκα. Βέβαια έχω και ένα πολύ μεγάλο παράσημο πάρει από  τον Μιχάλη Τσιχριτζή που δεν μ άφησε να του υποβάλω ερωτήσεις σε μια συνέντευξη που έδωσε. Και τα λυκόπουλα της  Κορινθιακής δημοσιογραφίας  δεν τόλμησαν να γράψουν ούτε λέξη γι αυτό τον τρόπο της λογοκρισίας. Ο δικός σας Γιάννης Λάμπρου δεν σχολίασε γιατί δεν ήταν εκεί Θα μπορούσε όμως να γράψει γιατί έγραφα συνεχώς και όπως δηλώνει δημόσια ότι με διαβάζει . Αλλά προχώρησε και σε μια άλλη απρέπεια ύμνησε τον κυρ Μιχάλη τον Δήμιο της Κορίνθου 06 που είναι γραφείο τύπου της κατακρεουργημένης ομάδας. Όμορφος κόσμος με ουρά πλασμένος. 

Πρόεδρε Παναγιώτη Πιτσάκη 

Τα θέματα που μόνο εσείς μπορείτε να να λύσετε και είναι είναι τα παρακάτω 

Πριν τρία χρόνια και σε αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 που έγινε στο γήπεδο του Συνοικισμού ένας ποδοσφαιριστής πήρε ένα μπουκαλάκι και κατά  την πίεση του από δυο τρυπούλες που χέρι ειδικευμένο τις έκανε αναπήδησε νερό Και δεν είχε τρυπηθεί μόνο ένα μπουκάλι αλλά πολλά. 
Η αστυνομία έστειλε δείγμα  όπως ήταν υποχρεωμένη στο χημείο του κράτους στην Αθήνα. 
Και αυτό απεφάνθη ότι είχε το δείγμα LEXOTANILσυστατικό βρωμαζεπάμη, το οποίο ανήκει στην ομάδα των φαρμάκων που είναι γνωστά ως βενζοδιαζεπίνες. Η βρωμαζεπάμη ελαττώνει το άγχος, χαλαρώνει τους μύες και ενδείκνυται για τη θεραπεία συγκεκριμένων ψυχολογικών παθήσεων Αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα τίποτα δεν έγινε. Αν αυτά τα έκανε η Κόρινθος 06 ο Δήμιος Μιχάλης Τσιχριτζή θα την είχε διαλύσει. Τώρα καμία θέση δεν πήρε. Οι κρίσεις δικές σας φίλοι μου 
Όλα τα στοιχεία πρέπει να τα έχει ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 εκτός και αν τον έπεισε ο Γιάννης να τα πετάξει.


Στις 19 Μαρτίου του 2018 μια παρέα βρέθηκε στα ονομαστά σουβλάκια του Δημοτικού Σταδίου της Κορίνθου Κεντρικό σημείο της πόλεως.

Αποτελείτο 
  
Από το παράνομο ευρισκόμενο στο χώρο της Διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση ( το παράνομο το έχω γράψει πάνω από εκατό φορές χωρίς κανένας να κοκκινίσει ) τον διπλό πρόεδρο Χρήστο Βλαχοπάνο ( και πρόεδρος Αστυνομικών και Διαιτητών ) επίσημο εξαπτέρυγο του Μιχάλη Τσιχριτζή Που ενώ γράφει σεντόνια για λογαριασμό του κυρ Μιχάλη λέξη για τον ΒΟΥ αντιπρόεδρο που αμφισβήτησε τον ανδρισμό των Κορινθίων Διαιτητών. Το τρίτο μέλος ήταν ο υποβιβαστής διαιτητής Νεοφυτιάδης όργανο του Τσιχριτζή που με αυτά που έχει κάνει ( Πράξεις και παραλείψεις ) έπρεπε να είχε διαγραφεί από την διαιτησία Και την παρέα κλείνει ο εκδορέας Διαιτητής Καλαράς. 
Και αφού φάγανε τα σουβλάκια ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της Διαιτησίας πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητο του  δέχτηκε επίθεση τεσσάρων κουκουλοφόρων που κανένας δεν τους είδε Υπέβαλε μήνυση το θύμα και αγνοούμε την τύχη της. Και η οποία παρουσιάζει πολλά κενά μια και η αστυνομία τους ανέχεται αφού όλοι γνωρίζουν ότι ο ξυλοδαρμός ήταν σκηνοθετημένος. 
Εσείς κ. Πρόεδρε με το κύρος σας μπορείτε να ξεσκεπάσετε την σκηνοθεσία. 


Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας Η αστυνομική  διεύθυνση Κορινθίας έστειλε ένα έγγραφο στην ένωση χωρίς να το δει κανένας Και το μάθαμε όταν το είπε στη συνέντευξη του ο Τσιχριτζής Επάνω  σ αυτό  το έγγραφο βασίστηκε η ένωση και διέκοψε τα πρωταθλήματα Πρέπει να το δούμε αυτό το έγγραφο το οποίο νομίζουμε ότι δεν είχε κανένα λόγο να το στείλει  η Αστυνομία παρά μόνο να καλύψει την διακοπή.Και πρέπει να διαβαστεί για να δούμε τι γράφει.Και εδώ έχουμε λογοκρισία του χειρότερου είδους.


Παναγιώτη Πιτσάκη 

Πρόεδρε του Επιμελητηρίου 

Προσπαθήσατε να ενώσετε τον Π Α Σ Κόρινθο  με την Κόρινθο 06 και βλέποντας αυτή την προσπάθεια σας από την μια γελούσα και από την άλλη σας  λυπόμουν.
Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία να καθαρίσετε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο 

Κλείνω την επικοινωνία μαζί σας με τα λόγια του Ντόλι Πάρτον 
«Αν θες να απολαύσεις το ουράνιο τόξο, πρέπει πρώτα να ανεχτείς τη βροχή».