Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η Διαβλητή επιτροπή όρισε τους διαιτητές της δεύτερης αγωνιστικής

Αυτοί οδηγούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο Ας τους καμαρώσουμε 






 ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ

 Διαιτητής: ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ

Επάπτες ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-- ΜΕΛΗΣ 
Παρατηρητης Διαιτησίας ΑΣΤΕΡΗΣ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο διαιτητής Καρακάσης έχει εκτεθεί μια και κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο διαιτήτευσε τέσσερις αγώνες του Π Α Σ Κόρινθος και πέντε αγώνες του Ατρόμητου.Χιλιομοδίου.Επόπτης ο Κωνσταντόπουλλος απαράδεκτος όταν συμμετέχει σ αγώνες της Κορίνθου 06 Ίσως να έχει προηγούμενα.Ο Μελης  δεν έχει τίποτα σε βάρος του.Παρατηρητής διαιτησίας ο Αστερής που έγινε εκλεκτός του συστήματος. 


ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 
Διαιτητής:ΧΟΝ∆ΡΟΠΟΥΛΟΣ 
Επόπτες ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 
Παρατηρητής Διαιτησίας ΘΕΟ∆ΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Για τον διαιτητή Χονδρόπουλο έχουμε γράψει τις απόψεις μας και κανένας δεν μπορεί να μας τις αλλάξει Τον επόπτη Σπηλιώτη τον θεωρούμε πολύ καλό Ενώ δεν έχουμε άποψη για τον Οικονόμου. Ο παρατηρητής διαιτησίας Θεοδωρόπουλος αντί να πάει στο καφενείο θα πάει στο γήπεδο του Ξυλοκάστρου με πληρωμένους τους καφέδες της εβδομάδας


ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΠΑΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
Διαιτητής ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ 
Επόπτες ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας  ΚΑΛΠΑΚΙ∆Η                                                                                                                                      Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Ο αγώνας αυτός σε ενδιαφέρον είναι ο δεύτερος μετά από τον αγώνα Α Ο Ζευγολατιού -- Κόρινθος 06 Και πιστεύω ότι ορίστηκαν πολύ αξιόλογοι διαιτητές να διευθύνουν τον αγώνα αυτόν.Μετά την αποχώρηση του Κεφίλη ο Μπεκιάρης είναι ο καλύτερος Κορίνθιος διαιτητής. Η κ. Καλπακίδη ποτέ δεν έδωσε αφορμή.


ΑΣΤΕΡΑΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΟΥ-- ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
Διαιτητής ΡΟΥΤΣΗΣ
Επόπτες  ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΙΤΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 
Παρατηρητής Διαιτησίας. ΓΚΟΥΡΒΕΛΟΣ  

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Ο Παννεμεατικός έχει καλή ομάδα και πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να μη θεωρεί ότι είναι φτωχός συγγενής. Με τον ορισμό  του Ρούτσι που αν συνεχίσει τις περσινές εμφανίσεις τότε στον αγών αυτόν θα νικήσει ο καλύτερος Αν και οι δύο επόπτες είναι επικίνδυνοι.Τώρα ένα κάτοικο της περιοχής τον βάλαμε παρατηρητή διαιτησίας. εδώ  μπλέκει  το όλο θέμα.Να δούμε αν ο αγώνας θα μας διαψεύσει. 



ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ ΑΣ ΑΓ.ΘΕΟ∆ΩΡΩΝ 
Διαιτητής ΡΟΥΣΣΟΣ 
Επόπτες ΤΣΟΛΑΚΗΣ Ν ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Η ομάδα των 300 κατοίκων η Θύελλα Πετρίου θα αντιμετωπίσει αυτή των αγίων Θεοδώρων που  δεν τα πήγε  καλά στην πρώτη Αγωνιστική Διαιτητής θα είναι ο αξιολογημένος Ρούσσος που δεν βαρύνεται με διαιτητικά εγκλήματα  Ο δε επόπτης Τσολάκης Ν από τους καλύτερους που διαθέτει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Ο Βούλγαρης δεν κάνει ούτε για διαιτητής ούτε και για επόπτης. Εδώ αξίζει να παρατηρήσουμε  ότι στο γήπεδο του Πετρίου και της Νεμέας από τότε που έφυγε ο Τσέλιος σπάνια ορίζεται παρατηρητής διαιτησίας. Μια και αυτός ήταν από την περιοχή. Να μένει το δωδεκάρι για τα τσιγάρα Ναι γνωρίζω ότι η αμοιβή είναι 15 αλλά τα τρία ευρώ για τα μικροέξοδα του γηπέδου.

                                                                                                                                                                                                                           ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ--ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ
Διαιτητής  ΚΕΚΕΡΗΣ
 Επόπτες ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Α
 Παρατηρητής Διαιτησίας  ∆ΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ          


Χαιρετίζουμε την επαναφορά του Γιώργου Δασκαλόπουλο στο σύστημα και από εδώ και πέρα θα μπορώ να γράφω και άλλος αντιστασιακός στην υπηρεσία της Κορινθιακής διαιτησίας Που θα τον ορίζουν ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας από την μια και από της άλλη το κουμπαράκι του. Δεν γράφω για τον Γιώργο Καλλιόλια γιατί και αυτός αντιστασιακός ήταν μέχρι να πάρει το γαλονάκι Και να προσέξεις γιατί ο Σαρωνικός είναι ομάδα του συστήματος που πέτυχε κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο το απόλυτο Στους τελευταίους δέκα αγώνες συγκέντρωσε τριάντα βαθμούς όσους μάζεψε στους είκοσι μόνο τέσσερις παραπάνω. Μόνο που σε ρίξανε και σε στείλανε να πας στην Ξυλοκέριζα  και ο δρόμος είναι ανηφορικός και θα κάψεις βενζίνη και θα αναγκαστείς να χαλάσεις το δεκαπεντάρι ( που είναι η αμοιβή σου ) ενώ οι άλλοι φρόντισαν να πάνε δίπλα στο σπίτι τους. 
Διαιτητής είναι ο Κέκερης που το περασμένο Σάββατο διαιτήτευσε τον αγώνα Άγιοι Θεόδωροι -- Κόρινθος 06 αψεγάδιαστα. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει. 


 ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 
Διαιτητής ΚΑΚΡΙ∆ΗΣ 
Επόπτες ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ 
Παρατηρητής Διαιτησίας ΑΡΓΥΡΗΣ 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος που είχα γράψει Οι διαιτητές που μπορούν να σφυρίξουν είναι οι Ρούτσι--Μπεκιάρης -- Μοντζέλης Δ Και ως επόπτες οι Τριντάφυλλος -- Σινγκ --Τσολάκης Ν--Παπαγεωργόπουλος Και όπως βλέπετε ούτε ένας δεν χρησιμοποιήθηκε Το ήξερα και αυτός είναι ο λόγος που τα έγραψα.Δεν διαφωνώ για τον ορισμό του διαιτητή ενώ οι βοηθοί και αυτοί δεν βαρύνονται με τίποτα.Βέβαια ο παρατηρητής διαιτησίας είναι δεμένος με το σύστημα αφού έχει περάσει απ όλα τα στάδια.Και πάντα λάδι για το καλό της Κορινθιακής διαιτησίας. 


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 
Διαιτητής ΒΛΑΝΤΗΣ 
Επόπτες ΣΑΝΟΣ ΣΙΝΓΚ 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Μια ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου  με συμπαραστάτη  το ΒΟΥ αντιπρόεδρο της ένωσης και από την άλλη πλευρά η Ελλάς Βέλου που ο πρόεδρος της   μέχρι πριν δυο  χρόνια  έβγαζε τον Λουδοβίκο 14 πρόεδρο της ένωσης. Και όταν σ ένα βάλτο  μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια που θα είναι τα άλλα σωματεία. Τον διαιτητή Βλαντή δεν τον έχω δει ποτέ και μάλλον  έρχεται από άλλη ένωση. Ο βοηθός Σίνγκ είναι ταλέντο ο δε Σάνος της σειράς.