Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ο κ. Γ@Μ@Ω ένας προπονητής ασκεί κριτική με την ανοχή δημοσιογράφου επί όλων των θεμάτων.

Όσο πιο χαζός ο χωριάτης, τόσο καλύτερα τον καταλαβαίνει το άλογο.

Θα σχολιάσουμε μια συνέντευξη που έδωσε  ο κ Γ@Μ@Ω σ έναν δημοσιογράφο

Μέρος πρώτο 

Δημοσιογράφος 


Ερώτηση :Κύριε Βασιλόπουλε μια καινούργια χρονιά αρχίζει για την Κόρινθο που την αγαπάνε όλοι οι Κορίνθιοι  Συμμετέχετε στο Εθνικό Πρωτάθλημα της  τρίτης κατηγορίας Πως είναι η ομάδα σας 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Γνωρίζω ( αν και είμαι ερασιτέχνης δημοσιογράφος που δεν αμείβομαι  ) ότι όταν κάποιος επαγγελματίας Δημοσιογράφος ( που ζει από το επάγγελμα αυτό ) παρουσιάζει έναν καλεσμένο απευθυνόμενος σ αυτούς τον παρακολουθούν παρουσιάζει το καλεσμένο του. Δηλαδή το όνομα του και το πόστο του  κ. Βασιλόπουλου στην ομάδα της Κορίνθου ποιο ρόλο έχει και τον ρωτάτε συνεχώς εκτός αυτού. Γιατί με την ανοχή σας παίρνει θέση και σχολιάζει και ανθρώπους και καταστάσεις Βέβαια στο γήπεδο του Ζευγολατιού στον τελικό του κυπέλλου Κορινθίας μου συστήθηκε  ως ο κ. Γ@Μ@Ω και έτσι τον γράφω πάντα. Αλλά όμως εσείς που ούτε την μάνα σας βρίζουν ούτε γράφουν στους τοίχους του σπιτιού σας καλό θα είναι να γνωρίσετε ποιο πόστο έχει μέσα στον Π Α Σ και έχετε το θράσος να τον παρουσιάζετε στον κόσμο χωρίς να λέτε ότι άνθρωπος είναι ένας προπονητής και επομένως δεν έχει το δικαίωμα να λαμβάνει θέσεις γιατί είναι υπάλληλος και δεν μπορεί να χαράζει την πορεία μιας ιστορικής ομάδας. .

Ο κ. Γ@Μ@Ω
Και έρχεται με την ανοχή σας και παίρνει θέση  επάνω στον τραυματισμό του προέδρου της ένωσης και λέει "Θέλω να εκφράσω την συμπαράσταση μας στον κ. Τσιχριτζή και να δηλώσουμε για όλα τα περιστατικά βίας που βγαίνουν στα δυο τελευταία χρόνια οφείλονται ότι κάποιοι θέλουν να περάσουν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ της ομάδας μας και ενός άλλου σωματείου Όπως όλοι βλέπετε ο Π Α Σ Κόρινθος έφυγε και πήγε σ άλλη κατηγορία και τα επεισόδια συνεχίζονται με μεγάλη ένταση.
Γιατί δεν μιλάμε για απλά επεισόδια αλλά για εγκληματικές ενέργειες Το χτύπημα που έγινε σε βάρος του προέδρου της ένωσης δεν είναι ένα απλό μήνυμα αλλά μια δολοφονική ενέργεια που κάποιος έδωσε μια εντολή. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ντρέπομαι κ. Δημοσιογράφε που κάνουμε την ίδια δουλειά ( Εσύ επαγγελματικά για το καρβέλι σου  και εγώ ερασιτεχνικά όχι για το καρβέλι μου) που άφησες έναν προπονητή να πει όλα αυτά Το πρώτο ερώτημα σου ήταν να σας φανερώσει αυτούς που θέλουν την αντιπαλότητα του ΠΑΣ Κόρινθος και της άλλης ομάδας που δεν καταδέχτηκε ούτε το όνομα της να προφέρει. Αυτό αποδεικνύει την συνεργασία των δυο ομάδων και την δική σου ανοχή που δεν ρώτησες για ποια ομάδα αναφέρεται 
Βέβαια δικαιολογημένα δεν αναφέρει το όνομα της Κορίνθου 06 γιατί από την μια ντρέπεται που με την συνεργασία του Λουδοβίκου 14 της έκλεψαν δύο πρωταθλήματα και από την άλλη μια ζήλια που δυο ζωές ποδοσφαιρικές να ζήσει θα είναι από πίσω της  και θα βλέπει αγωνιστικά την πλάτη της. Τώρα όταν απέναντί σου έχεις μια διοίκηση που δεν γνωρίζει να διεκδικεί το δίκιο της και να κάνει καταγγελίες τότε χορεύουν  αυτοί που το παίζουν παράγοντες. 
Και ερχόμαστε στα επεισόδια που έχουν γίνει την τελευταία διετία και δυο είναι και τα πρωτεύοντα  Ο ξυλοδαρμός του Γκρούτση που τον έπνιξαν οι πάντες και  που δεν έχει καμία σχέση  στην όντως δολοφονική απόπειρα εναντίον του Μιχάλη Τσιχριτζή . Και ο συνομιλητής σας δεν αφήνει περιθώρια ώστε ο τραμπούκος να προέρχεται και εκτός του ποδοσφαίρου 
Και εδώ και πάλι τον καλύψατε γιατί δεν του κάνατε το ερώτημα πως συμπεραίνει ότι κάποιος έδωσε εντολή μέσα από τον χώρο του ποδοσφαίρου.  Τώρα πρέπει να καλέσει τον προπονητή κ. Γ@Μ@Ω η Αστυνομία να πει γιατί δήλωσε ότι η δολοφονική απόπειρα εναντίον του προέδρου της ένωσης ο εκτελεστής προέρχεται από το χώρο του ποδοσφαίρου.