Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Σταύρο Μπινιάρη δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνεις μια και κανένας διάδοχος σου δεν θα τολμήσει να δείξει την πόρτα στους άσχετους που φάνηκαν με την πρώτη απουσία σου στο πάγκο.

Ο ύπνος σου  έλειψε Σταύρο Μπινιάρη και τα παιδιά σου δεν μπόρεσαν  να σε ακολουθήσουν στον αγώνα Αγίων Θεοδώρων -- Κόρινθος αφού απουσίαζες από τον πάγκο Και έτσι δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν ονειρεμένο αγώνα Αφού  μόνο εσύ έχεις  την μαγεία να τους  συνδέεις με τα όνειρα σου και να μετατρέπεις μια ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας σ ένα υπέροχο σύνολο.


Αποτέλεσμα εικόνας για Κορινθος 06


Και μπορεί να σου έκλεψαν δυο πρωταθλήματα αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.Όλοι γνωρίζουν ότι είχες μετατρέψεις τα αποτελέσματα  του ποδοσφαίρου σε αποτελέσματα μπάσκετ. Στη ζωή όποιος μπροστά πηγαίνει έχει αντιπάλους όλους αυτούς . που τον ακολουθούν Και εσύ πέτυχες σε μια εποχή οικονομικής  κρίσης μαζί με τον συνεργάτη σου Κώστα Μίσιο να δημιουργήσεις το θαύμα της αθλούπολης Και δυστυχώς έχω μάθει από τη ζωή οι επιτυχημένοι να συγκεντρώνουν τα βλέμματα όλων των κακών ανθρώπων που δυστυχώς δεν είναι λίγοι. 
Κάποιος υποστήριζε ότι η απουσία κάποιου φανερώνει πόσο μεγάλος είναι Και αυτό το απέδειξες στον αγώνα Αγίων Θεοδώρων -- Κόρινθος 06 πως ήξερες να καθηλώνεις αυτούς που με τις δικές σου πλάτες προσπάθησαν  να κάνουν κάτι που αγνοούσαν.Αυτό κανένας από τους διάδοχους  δεν θα μπορέσει να το πετύχει, Και αυτό φάνηκε αμέσως πριν να κρυώσει η θέση σου στον πάγκο.