Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Καρακάσης διαιτητεύει τον αγώνα Παννεμεατικού-- Σαρωνικού


Η διαβλητή  επιτροπή 

                         Αποτέλεσμα εικόνας για Παννεμεατικός


(που επιτρέπει τη διατύπωση κατηγοριών για την αξία, την εγκυρότητα ή 

τη νομιμότητά της] 
                                 

Της Ε Π Σ Κορινθίας όρισε τους παρακάτω τρεις διαιτητές να διευθύνουν  τον αγώνα



 Παννεμεατικός --Σαρωνικός Γαλατακίου.






Παρακολούθησα την ομάδα της Νεμέας  Παννεμεατικός σ ένα αγώνα που έδωσε με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και διαπίστωσα ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα Μα αυτό δεν είναι αρκετό αν η διοίκηση δεν πιστεύει ότι η ομάδα που διαθέτει δεν είναι ικανή να κατακτήσει την νίκη. Γιατί όταν η ομάδα των σφαγιάζεται και αυρτοί λένε κάψε με Αγά μου αλλά άλοιψε με λάδι Γιατί την ομάδα του Πεννεμεατικού την παρακολουθώ αρκετά χρόνια και ποτέ δεν κατόρθωσε να κατακτήσει έναν τίτλο. Αν και μερικές φορές είχε και τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.
Πιστεύω ότι θα έχουν καταλάβει πλέον οι σημερινοί διοικούντες ότι μετά τον περσινό σφαγιασμό που δεν υπήρχε καμία διαμαρτυρία αν αυτό συνεχιστεί και κατά φετινή ποδοσφαιρική περίοδο κρίμα οι μεταγραφές και η προετοιμασία.     Και αντίπαλος θα είναι η νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Σαρωνικός Γαλατακίου που με τις οδηγίες του προπονητή Θανάση Περαχωρίτη πέτυχε το ακατόρθωτο στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Νίκησε και τους δέκα αγώνας τους τελευταίους και ανέβηκε την κατηγορία.

Και διαιτητής ορίστηκε ο Καρακάσης που κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ενώ ο αγών ας στο Πετρί έγινε κανονικά Στην Νεμέα αναβλήθηκε λόγω βροχής  ο αγώνας Παννεμεατικού ΠΑΣ Κόρινθος για να μη ταλαιπωρηθούν οι μελλοντικοί πρωταθλητές. Και η διαβλητή επιτροπή όρισε τον διαιτητή αυτόν Να κόψη την φόρα από την πρώτη αγωνιστική Και επόπτες ο Βλαχοπάνος ο διπλοπρόεδρος και ο Οικονόμου Π. Παρατηρητής διαιτησίας κανένας αφού η Νεμέα απέχει πολύ και χρειάζεται ...βενζίνη