Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Δημοτικέ Σύμβουλε Παναγιώτη Λαμπρινέ αν δεν με οδηγήσεις στον εισαγγελέα δεν μπορείς να ζητάς την ψήφο των δημοτών σου.


Στην Ελβετία, πεντακόσια χρόνια δημοκρατίας και ειρήνης, και ποιο ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμά τους; Το ρολόι-κούκος!





 Πάταξον μεν,



άκουσον δε

Θεμιστοκλής

Έγραψα ότι στις εκλογές του 2013 μέσα στην αίθουσα χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα εκινείτο
ένας με ένα κίτρινο μπλουζάκι χωρίς να έχει καμία σχέση με το παιζόμενο έργο Που ήταν οι εκλογές της ένωσης.Δεν ήξερα ούτε το όνομα του Αργότερα το έμαθα. Όταν   δημιούργησε επεισόδιο σε βάρος του παράγοντα Μιχάλη Πρωτόπαπα που πήγε και κατήγγειλε το γεγονός αυτό στο διοικητή του τμήματος με την παράκληση να του κάνουν συστάσεις. Και αυτός με το κίτρινο μπλουζάκι ήταν ο υπαρχιφύλακας  Αθανάσιος Ιατρού Ο οποίος περίμενε την πρώτη Οκτωβρίου το μεσημέρι που έληγε η  τρίμηνη προθεσμία και με υπέβαλε μήνυση Έχοντας όμως στο κατηγορώ για μένα μια δήλωση του Παναγιώτη Λαμπρινού που είπε ότι ο Ιατρού έσωσε την πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής που συμπτωματικά ήταν και πρωτοδίκης. Αλλά κανένας δεν τον ρώτησε από ποιους κινδύνευε Μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να απαντήσει στο ερώτημα μου αυτό. Αφού αρχηγός των αδικημένων  ήταν αυτός που έβαλε το φωτοστέφανο στον υπαρχιφύλακα Από την παράταξη του κ. Τσιχριτζή κανένας δεν θα έκανε φασαρία αφού τα τρία ψηφοδέλτια που ακύρωσε η κ. πρόεδρος αφορούσαν την παράταξη του Παναγιώτη Λαμπρινού  Και αυτός κατηγόρησες την παράταξη του που πήγε να κάνει κακό στην πρωτοδίκη. Πρωτόγνωρα πράγματα Μια και  όλοι ζήσαμε τα γεγονότα και όλοι ξέραμε ότι κανένας δεν κινδύνεψε. 
Η δήλωση αυτή φανερώνει ότι ο Παναγιώτης Λαμπρινός ήταν μέρος ενός σχεδίου να με βγάλουν από την μέση. Γιατί μόνο εγώ την πλήρωσα και μάλιστα πολύ βαριά. Και τώρα πρέπει να με μηνύσει ο Παναγιώτης Λαμπρινός που ήταν ένα μέλος του σχεδίου εξόντωσης μου. Και γι αυτό στο εφετείο του Ναυπλίου ανοιχτά με πρόδωσε και από μάρτυρας υπεράσπισης μου έγινε κατηγορίας. 
Επομένως σας κατηγορώ κ. Λαμπρινέ και είναι η πρώτη φορά που γράφω το όνομα σου για να έχεις το δικαίωμα να με οδηγήσεις στον εισαγγελέα. 
Αν δεν το κάνετε δεν έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε  την ψήφο των δημοτών σας.