Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα ντέρμπι του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.


 Α.Σ. Κόρινθος 2006 --ΑΟ Λουτράκι

Με το καλημέρα το πρώτο Ντέρμπι του Κορινθιακού ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων που είμαι βέβαιος ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα το τοπικό της πρώτης κατηγορίας. 
Η γηπεδούχος που είναι η Κόρινθος 06 βρίσκεται στην αλλαγή προπονητή που είναι το χειρότερο για μια ομάδα Όσο καλός και να είναι ο Τάσος Πέρρας θέλει ένα διάστημα προσαρμογής. Μπορεί τον περασμένο Σαββάτο η ομάδα να νίκησε μια αδύνατη ομάδα όπως είναι αυτή των Αγίων Θεοδώρων πλην όμως η ανυπαρξία του προπονητή στον πάγκο ήταν φανερή από χιλιόμετρα μακριά. Και ομολογώ ότι πρώτη φορά είδα την ομάδα αυτή να μη παίζει το γνωστό ποδόσφαιρο. 
Και από την άλλη η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου που στο πρώτο αγώνα με την Ελλάδα Βέλου αν και δέχτηκε δυο τέρματα στο τέλος νίκησε. Τον αγώνα δεν τον παρακολούθησα για να έχω άποψη Τα δυο τέρματα που δέχτηκε μας προβλημάτισαν  Η διαβλητή επιτροπή ας ορίσει έναν νέο διαιτητή για να απολαύσουμε έναν ωραίο αγώνα.                                                                                                    ΄.         

ι