Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Αφού αγαπάτε το ποδόσφαιρο γιατί το υποβιβάζετε φίλοι του Δ Σ του Α Ο Λουτρακίου.


Αλίμονο γι αυτά τα παιδιά δημιούργημα του Α Ο Λουτρακίου   αν υπάρχουν στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο άνθρωποι που υπηρετούν το παρακράτος και την παρανομία  




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/09/2018



A O LOUTRAKI


Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους, χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας.
Ευχόμαστε στον Μιχάλη Τσιχριτζή ταχεία ανάρρωση και σύντομα να βρίσκεται πάλι κοντά στους δικούς του ανθρώπους καθώς και κοντά στην Κορινθιακή αθλητική οικογένεια.
Η επίθεση εναντίον ενός αθλητικού παράγοντα , είναι επίθεση σε κάθε έναν από εμάς που υπηρετούμε τις ομάδες μας και το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Όλοι οι αθλητικοί παράγοντες πρέπει να συνεργαστούμε, να οικοδομήσουμε μια συμμαχία για να κρατήσουμε τη βια μακριά από το άθλημα που αγαπάμε.
Αυτή η άνανδρη πράξη προκαλεί την οργή και την καταδίκη όλων μας.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Κανένας δεν έχει σταθεί από το Δ Σ του Α Ο Λουτακίου στην προσβλητική παράγραφο της ανακοίνωσης της ένωσης που συγκεκριμένα γράφει 
" Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο. 

Τώρα είναι υποχρεωμένη η ένωση να μας φανερώσει τον τραμπούκο που υπάρχει μέσα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο 
Και έρχεστε και εσείς φίλοι του Α Ο Λουτρακίου και γράφετε ότι Η επίθεση εναντίον ενός αθλητικού παράγοντα , είναι επίθεση σε κάθε έναν από εμάς που υπηρετούμε τις ομάδες μας και το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Όλοι οι αθλητικοί παράγοντες πρέπει να συνεργαστούμε, να οικοδομήσουμε μια συμμαχία για να κρατήσουμε τη βια μακριά από το άθλημα που αγαπάμε.

Από που βγάλατε το συμπέρασμα και γράφετε όλα αυτά αφού κανένας δεν γνωρίζει τον δράστη και ανατριχιάζω στην κυριολεξία που δέχεστε με τα γραφόμενα σας ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο του παρακράτους και της παρανομίας. Δεν το περίμενα από εσάς  που τόσα πολλά έχετε  προσφέρει στο ποδόσφαιρο να το υποβιβάσετε .

Νικηφόρος