Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Τρυπώνω ...ξετρυπώνω ...μαθαίνω ...και δημοσιεύω ...


Καλά δεν υπάρχει τίποτα στο χώρο της διαιτησίας που να σ ευχαριστεί με ρωτάνε και εγώ τους απαντώ. Πολύ δύσκολα γιατί η Κορινθιακή διαιτησία έχει πολλές διαιρέσεις. 
Έχουμε την κατευθυνόμενη διαιτησία που αυτή προκειμένου να πετύχει το στόχο της δεν υπολογίζει απολύτως τίποτα. Και πρώτος και καλύτερος ο υποβιβαστείς Νεοφυτιάδης που αυτά που έκανε στα πρωταθλήματα τα τοπικά έπρεπε να διαγραφεί  αφού τα παραπτώματα του  οποία ήταν συνεχόμενα  και χωρίς καμία συστολή. Βέβαια αφού η κορυφή της πυραμίδας παρουσιάζει αυτή την εικόνα τι να περιμένεις από τους μεροκαματιάρηδες Φραντζή--Καλαρά και Καρακάση. και τον διπλοπρόεδρο Χρήστο Βλαχοπάνο το εξαπτέρυγο του Τσιχριτζή που τον καλύπτει σ όλες τις δύσκολες περιπτώσεις. 
Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή που κατατάσσονται οι ανίκανοι διαιτητές που δεν μπορούν να γίνουν ποτέ ικανοί. 
Και έχουμε την τρίτη κατηγορία των διαιτητών που είναι ταλέντα και μέχρι να υποδουλωθούν στο σύστημα βρίσκονται στην απέξω. Παράδειγμα ο Μπεκιάρης και ο μετατεθείς Κεφιλής που αντί να προταθούν στην Ε Π Ο ως ταλέντα περιμένουμε να βγάλουν φρονιμίτη για να προταθούν για τα εθνικά πρωταθλήματα. Και εδώ είναι το ευτράπελο Ένας παίκτης μπορεί από τα 17 να αγωνιστεί στα εθνικά πρωταθλήματα όχι όμως ο διαιτητής  
Και το Σαββάτο διαπίστωσα ότι υπάρχει ο Δημήτρης Μόντζελης που είναι πολύ ικανός διαιτητής  


Περιμένω ακόμα να μάθω  κ. Μουρούτσο γιατί στις επαναληπτικές εκλογές του 2013 αντικαταστήσατε τον πληρεξούσιο του Αίαντα Αγιονορίου για να ψηφίσετε τον Νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Και μετά την ψηφοφορία διαλύθηκε η ομάδα για να μη χάνει βάρος το πορτοφόλι σας. Περιμένω κ. αντιδήμαρχε απάντηση.