Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Οι αξιωματούχοι νομιμοποιούν τις παρανομίες που γίνονται στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και η Νοταρα 48 σιωπά.

ΣενέκαςΑυτός που δεν μπορεί να υπακούσει, δεν μπορεί να διοικήσει.



Κύριε Γενικέ ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να πάρετε το μικρόφωνο και να δηλώσετε ΅" έχουμε εμπιστοσύνη στην Ε Π Ο "


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ:  

Έπειτα από πολλή σκέψη και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας
θέλω να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τη θέση του Γ. Γραμματέα.
 Όλο το προηγούμενο διάστημα λειτούργησα ενωτικά και κατέβαλα τιτάνιο αγώνα
μαζί με τον Ταμία του Συλλόγου κ. Μεξια προκειμένου να ξεπεραστούν
προσωπικές αντιπαραθέσεις και η ομάδα ενωμένη να προχωρήσει στην Γ Εθνική.
Ελπίζω η ενέργεια μου αυτή να αφυπνίσει άπαντες
και εντός αλλά και εκτός συλλόγου.

Με τιμή.
Τάσος Δράκος


Αυτή την μαϊμού παραίτηση πότε την ανακαλέσατε και παίζετε τον ηγετικό σας ρόλο στην ομάδα του χωριού σας;

Αυτή είναι η σύνθεση του Δ Σ που προέκυψε με νόμιμε διαδικασίες 

Πρόεδρος: Αθανασόπουλος Αλέξανδρος
Επίτιμος Πρόεδρος: Μπίτζιος Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Παπασταμάτης Νικόλαος
Γ. Γραμματέας: Δράκος Αναστάσιος
Ταμίας Ά: Μέξιας Κωνσταντίνος
Ταμίας Β´: Μπίτζιος Αναστάσιος
Γενικός αρχηγός Ά: Λούκος Κωνσταντίνος
Γενικός αρχηγός Β´: Γιόκαρης Ηλίας
Υπεύθυνος ακαδημιών: Δράκος Παναγιώτης
Υπεύθυνος καλαθοσφαίρισης: Αποστόλου Ηλίας
Μέλη: Μέξιας Παναγιώτης
Ροτζώκος Παναγιώτης

Ποιος την κατάργησε για να μας προκύψει ο Φλόκας και η παρέα του. 

Και κατά την διάρκεια όλων αυτών  των παράνομων  ενεργειών έχουμε την παρακάτω ανακοίνωση 


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Ατρόμητου:
«Ο Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Κορινθίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Τσιχριτζή και τον αντιπρόεδρο της ένωσης και επίτιμο πρόεδρο του Ατρομήτου κο Μπίτζιο, για την καθοριστική του συμβολή στο αίτημα της αλλαγής ομίλου.
Με προσωπικές του ενέργειες κατόρθωσε να αλλάξει να αλλάξει η ομάδα μας όμιλο, κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο αφού εδώ και χρόνια είχε παγιωθεί οι ομάδες από Κορινθία να μην συμμετέχουν σε όμιλο της Πελοποννήσου. Το Σωματείο μας είναι πάντα αρωγός στο έργο της ΕΠΣ Κορινθίας και πάντα δίπλα στον Πρόεδρο της».
«Ο Α.Σ. Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά την Ε.Ε της Ε.Π.Ο. για την ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα μας για την αλλαγή ομίλου. Πλέον η ομάδα μας θα αγωνιστεί στον 7ο  όμιλο της Γ Εθνικής. Ευχαριστούμε επίσης όσους βοήθησαν στην προώθηση του αιτήματος αυτού και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κορινθίων Κο Μπίτζιο. ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ… ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ… ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ.. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ».

Σχολιάζει  ο Νικηφόρος Διαβάζω αυτή την πρόταση και αηδιάζω  "Το Σωματείο μας είναι πάντα αρωγός στο έργο της ΕΠΣ Κορινθίας και πάντα δίπλα στον Πρόεδρο της». Κύριε γενικέ που οι πληροφορίες μου σε καθιστούν πειθήνιο όργανο του Παγκορινθιακού υβριστή ποιος αποφάσισε να βγει αυτή η ανακοίνωση; Αν εσείς είσαστε και παραιτημένος και καταργημένος. Ο επί τιμή πρόεδρος δεν μπορεί να πλησιάζει την διοίκηση του Ατρόμητου  βάσει του καταστατικού της ένωσης 
Άρα είναι παράνομη και σας τα χρεώνω όλα αυτά σε σας που έχετε δημιουργήσει μια παράνομη εικόνα. Που δυστυχώς έλαβαν μέρος αξιωματούχοι του νομού μας που πιστεύω δεν θα γνώριζαν αυτό το φιάσκο. 
Τελειώνετε  με αυτό το ακαταλαβίστικο "Ευχαριστούμε επίσης όσους βοήθησαν στην προώθηση του αιτήματος αυτού και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κορινθίων Κο Μπίτζιο. ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ… ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ… ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ.. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ».
Υπάρχει ένα ποίημα  στην πρώτη τάξη του δημοτικού που αναφέρεται στο αρνάκι το άσπρο και παχύ. Ο Παγκορινθιακός υβριστής που είναι και αντιδήμαρχος εσείς το αθλητικό σωματείο με αυτά που γράφετε του κάνετε αβάντα. σε βάρος όλων των άλλων τοπικών αρχόντων. Επομένως εσείς προσωπικά μετατρέψατε το αθλητικό σωματείο σε πολιτικό γραφείο  του Παγκορινθιακού υβριστή  Όταν παίζατε με τον Π Α Σ Κόρινθο ο πρόεδρος του χαρακτήρισε τον διαιτητή του αγώνα αδελφή χωρίς ο παχύσαρκος πρόεδρος σας να το καλέσει σε απολογία. 
Όπως είναι υποχρεωμένος να καλέσει και εσάς μ όλα αυτά τα παράνομα που γράψατε χρησιμοποιώντας το όνομα του Ατρόμητου χωρίς να έχετε το δικαίωμα. 
Κλείνω με κάποιους σοφούς στοίχους του Κώστα Βάρναλη. 
Έτσι στη σκότεινη ταβέρναπίνουμε πάντα μας σκυφτοί.Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρναόπου μας έβρει μας πατεί.35Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!Και το δικό σου Γενικέ θάμα είναι που είσαι όργανο του Παγκορινθιακού υβριστή.