Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Για να έχεις μεγάλη ομάδα πρέπει να έχεις μεγάλες τσέπες

 

Λιβάια: Η απόσταση με την ΑΕΚ, τα ποσά και η πρόταση από το εξωτερικό


    Τ

Λιβάια: Η απόσταση με την ΑΕΚ, τα ποσά και η πρόταση από το εξωτερικό. Ο Μάρκο Λιβάια παραμένει η πιο δύσκολη περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου στην ΑΕΚ, την στιγμή που σε τέσσερις μήνες μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

      

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ






Ο Μάρκο Λιβάια παραμένει η πιο δύσκολη περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου στην ΑΕΚ, την στιγμή που σε τέσσερις μήνες μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Από την τελευταία επαφή της ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάια για την ανανέωση του συμβολαίου του, μέχρι σήμερα, έχουν περάσει αρκετές ημέρες. Έκτοτε δεν υπήρχε νέα προσέγγιση των δύο πλευρών με την απόσταση να είναι δεδομένη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσφέρει συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατ.ευρώ ετησίως, την στιγμή που τώρα αμείβεται με 750.000-800.000 ευρώ.

Η πλευρά του Κροάτη επιθετικού ψάχνει στην αγορά συμβόλαιο άνω του 1,3 εκατ.ευρώ και… όσο πάει. Βλέπετε, ο στόχος του Λιβάια για το επόμενο συμβόλαιο του είναι μεγάλος.

Ο ατζέντης του έχει δίαυλο επικοινωνίας με κάποιες ομάδες και αν προκύψει κάτι χειροπιαστό τότε θα πρέπει να το… προχωρήσει, ώστε να κατατεθεί και πρόταση αγοράς του.

Η ΑΕΚ, από πλευράς της, πάντως θα κάνει την τελική κίνηση της μετά το… αποτέλεσμα της Ευρώπης και αν θα έχει μπει στους ομίλους του Europa League ή όχι.

Άρα μετά την 1η Οκτώβρη το αργότερο. Εκτός και αν την προλάβει μία πρόταση για τον

 Λιβάια


Για να έχεις μεγάλη ομάδα πρέπει να έχεις μεγάλες τσέπες