Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Κύριε πρόεδρε του Ζευγολατιού διορθώσετε τα εγκλήματα που έκανε ο προκάτοχος σας πολιτικός.

 

Ο Νικηφόρος τα γράφει πριν γίνουν και εισπράττει ...

...στο τοίχο του σπιτιού του 
Μόλις διάβασα τους ορισμούς των διαιτητών έγραψα 

Σχόλιο Νικηφόρου 

Ο διαιτητής Χονδρόπουλος μετά τον αγώνα Κόρινθος 06-- ΠΑΣ Κόρινθος που περίμενε δέκα επτά ( 17 ) λεπτά για να σφυρίξει τον  αγώνα για να βάλει μπροστά το άλλο παιχνίδι του  Αστέρας Δερβενίου --Ζευγολατιού. Αυτόν έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομάδα του Ζευγολατιού
λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΕΛΟΠΑ στο Κιάτο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΕΙ:

O διαιτητής κ. Χονδρόπουλος στο '96 λεπτό της σημερινής αναμέτρησης της ομάδας με τον Πέλοπα Κιάτου, ανακάλυψε πέναλτι εις βάρος μας με το οποίο ηττηθήκαμε, ανεπίτρεπτα, άδικα και απαράδεκτα, στο 100' λεπτό...!

Ο ΑΟΖ έπεσε θύμα ενός προμελετημένου ποδοσφαιρικού εγκλήματος εις βάρος του, το οποίο είδαν οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι και των δύο ομάδων.

Είναι ντροπή για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αυτό, που δεν λέει να σταματήσει και απογοητεύει και τους ελάχιστους που έχουν μείνει στα γήπεδα.

Απογοητεύει αυτούς που σε μία τέτοια εποχή κρίσης βάζουν τα πολύτιμα λεφτά τους για να είναι ζωντανές οι ομάδες, απογοητεύει τους αθλητές και ιδιαίτερα τα πολύ νέα παιδιά.

Ο διαιτητής κράτησε '6 ολόκληρα λεπτά καθυστέρηση και όπως φάνηκε ακόμα θα παίζαμε αν δεν χάναμε, με οποιοδήποτε τρόπο.

Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, την παρουσία της, το ήθος και την αγωνιστικότητα της.

Όμως το Κορινθιακό ποδόσφαιρο για μία ακόμα φορά, πληγώθηκε θανάσιμα για λόγους που γνωρίζει μόνο ο κ. διαιτητής και πιθανόν και άλλοι.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή από την ομάδα μας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να μας θεωρούν δεδομένα "θύματα".

Ο ΑΟΖ έχει ιστορία, έχει παρόν και έχει μέλλον, το οποίο δεν θα το αφήσουμε στην διάθεση κανενός που δεν μας σέβεται.

Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους αθλητές και τους φίλους του Πέλοπα, για την άψογη φιλοξενία τους.

Η μεγάλη και ιστορική ομάδα του Κιάτου, δεν έχει την ανάγκη, από τέτοιες διαιτησίες και τέτοιες νίκες.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΖ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Είμαι ο μόνος που γράφω κάτι που θα γίνει πριν γίνει. Όταν έμαθα ότι στον αγώνα Πέλοπα --Ζευγολατιού ορίστηκε ο Χονδρόπουλος έγραψα αυτό το προφητικό. Μα τους διάφορους Χονδρόπουλους ποιος τους δημιούργησε αγαπητέ πρόεδρε του Ζευγολατιού; Μα εσείς οι παράγοντες Μα όταν το Ζευγολατιό το διοικούσαν σωστοί δεν είχε γίνει κανένα παρατράγουδο. 

Το 2013 όταν ανέλαβε ο Θανάσης Πισιμίσης να διώξει τον Τσιχριτζή από την ένωση ( ενώ συνέβη το αντίθετο να τον εδραιώσει  γιατί είχε πάρει εντολή από τον Αρκάδα Τατούλη ο Αρκάς Πισιμίσης να υποστηρίξει τον Αρκάδα Τσιχριτζή και οι Κορίνθιοι παράγοντες να χειροκροτούν γιατί μόνο γι αυτό είναι ικανοί ) σκούπισε όλους τους τίτλους Όχι βέβαια ότι είχε ομάδα αλλά κάτω από το τραπέζι τα κανόνιζε όλα Με τους διαιτητές να γράφουν αρνητική ιστορία. 

Αγαπητέ πρόεδρε όταν τότε κλέβατε το πρωτάθλημα από την Κόρινθο 06 δεν είδα κανέναν να επαναστατεί. Με το να βγάλει τον Τσιχριτζή πρόεδρο και να σαρώσει τους τίτλους ο Πισιμίσης πέτυχε από δεύτερος αναπληρωματικός Νομαρχιακός σύμβουλος να νικήσει ακόμα και τον Παπαφωτίου. Όταν οι διαιτητές έκαναν εγκλήματα  δεν είδα κανένα να διαμαρτύρεται Που σημαίνει όταν αδικούμε είναι σωστή πράξη  Όταν όμως μας αδικούν είναι έγκλημα. 

Κύριε Πρόεδρε αν σωστά λειτουργούσε αυτό το κράτος δεν θα άφηνε έναν που χρησιμοποιούσε εικονικό τιμολόγιο έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος με απάτη. Και χάρισε ένα πρωτάθλημα και μια δεύτερη θέση και να τα γράφω και κανένας εισαγγελέας δεν με φώναξε να με ρωτήσει γι αυτά που γράφω.Αυτή η σιωπή με ενοχλεί γιατί δεν μπορώ να την ερμηνεύσω. . 

Πρόεδρε του Ζευγολατιού 

Έχεις πάρει έναν προπονητή που ξέρει να φτιάχνει ομάδες αλλά κανέναν τίτλο δεν κατάκτησε. Όταν ο Π Α Σ Κόρινθος του έκλεψε ( ναι στην κυριολεξία του έκλεψε το πρωτάθλημα) αυτή η ομάδα ήταν ικανή να παίξει στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής  κατηγορίας και να το κατακτήσει. Έχω την γνώμη ότι είναι ο άνθρωπος ξέρει να δημιουργεί ομάδες. Αν ήταν στην Αγγλία θα μπορούσε να προπονήσει ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Εδώ στην Ελλάδα τον έχουν χαρακτηρίσει ότι κοιμάται στον πάγκο γιατί ντρέπονται να ομολογήσουν ότι τον κλέβουν. Και δεν έχω ούτε με αυτόν καλημέρα. Αλλά την αλήθεια δεν μπορώ να την κρύψω αφού έτσι είμαι φτιαγμένος.