Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκουμπιστείτε γιατί βρομίσατε και τσιμέντα των γηπέδων



Πρόεδρος της ένωσης Λουδοβίκος 14 που κάτω από τα φτερά της παντοδυναμίας του κινούνται όλοι οι άλλοι 
Πρόεδρος των Κορινθίων Διαιτητών και Αστυνομικών υπαλλήλων που ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος  της Ένωσης αμφισβήτησε τον ανδρισμό του χωρίς καν να διαμαρτυρηθεί 
Ο πρόεδρος που ορίζει τους διαιτητές Παλαιός δημοσιογράφος παλαιός γενικός αρχηγός του Π Α Σ Κόρινθος παλαιός κεντρικός παράγων της Ελληνικής διαιτησία. Θαυματοποιός αφού του έγινε δολοφονική απόπειρα χωρίς οι επίδοξοι δολοφόνοι να του αφήσουν μια αμυχή Όσα αναφέραμε τον θέτουν εκτός διαιτησία και γι αυτό τον χαρακτηρίζω παράνομο και επειδή με περιφρονεί δεν απαντάει στο κατηγορώ μου 
Ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης ο Πανγκορινθιακός υβριστής που ενώ δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο το διοικεί και ως Αντιπρόεδρος και ως επί τιμή πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου 
Ο πρόεδρος και προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος που έχει ξεφτιλίσει την πειθαρχική επιτροπή της ένωσης και την επιτροπή ορισμού των διαιτητών Και αυτά τα ανδρείκελα  που αποτελούν τις παραμένουν στη θέση των  Γνωρίζω η λέξης ανδρείκελα είναι μηνύσιμή αλλά κανένας δεν τολμά να χτυπήσει την πόρτα του εισαγγελέα.  

Και το θύμα 

Ο πρόεδρος της Κορίνθου 06  που καταστράφηκε οικονομικά γιατί ήθελε να κάνει μια αξιόλογη ομάδα και το πέτυχε Αλλά οι παραπάνω λεβεντοκόρμοι που χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο πέτυχαν κάτι το ανεπανάληπτο  Να χάσει ο μάρτυρας Δημήτρης Μπινιάρης αήττητος το πρωτάθλημα από αυτούς που του κλέψανε τρία πρωταθλήματα. Βέβαια μερίδα ευθύνης φέρει και ο ίδιος που πίστεψε σε λάθος ανθρώπους που σήμερα  δεν τον μιλάνε.  

Διαιτησία στην Κορινθία που πρόεδρο έχει ένα παράνομο 

ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΛΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:

«Μετά από απόφαση της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, η αρμόδια Επιτροπή Διαιτησίας, σε αγαστή συνεργασία με τον Σ.Δ.Π. Κορινθίας, αφού έλαβε υπόψη της την οικονομική στενότητα των ομάδων, εξαιτίας της παρατεταμένης αποχής από τις αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω του κορωνοϊού COVID 19, αποφασίστηκε όπως διαιτητές και παρατηρητές της δύναμής της προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών κατά την 1η αγωνιστική κάθε γύρου της κανονικής περιόδου.

Κατ’ αυτό τον τρόπο όλο το έμψυχο δυναμικό της κορινθιακής διαιτησίας συμβάλλει από την πλευρά του σε μια μικρή οικονομική ανακούφιση των ομάδων του Νομού μας.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κορινθίας εύχεται σ’ όλους τους εμπλεκόμενους με το κορινθιακό ποδόσφαιρο καλή αγωνιστική χρονιά, με σωματική και ψυχική υγεία και με την υπενθύμιση ότι το ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό, επειδή είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα, εξαιτίας του γεγονότος ότι όλοι κάνουν λάθη»

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Στέκομαι στην παράγραφο " ...το ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό, επειδή είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα, εξαιτίας του γεγονότος ότι όλοι κάνουν λάθη"

Μα εδώ τα λάθη τα κάνουν αυτοί που διοικούν μαζί με τα όργανά τους σκόπιμα και αυτό το απέδειξα με στοιχεία ακλόνητα  Μπορεί να δέχτηκε ο Βασίλης Αστερής να βραβευθεί από τους "εκτελεστές " του αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο επιμελητής γλωσσολόγος Τάκη Βράκας  του έκοψε την διαιτησία γιατί τόλμησε να αποβάλει παίκτη του Πέλοπα. Έχουμε επίορκους διαιτητές παρατηρητές που συνεχίζουν να ασκούν  τα καθήκοντα τους.                  Θα μείνει στην ιστορία ο Νεοφυτιάδης που στον αγώνα Πέλοπα --ΠΑΣ Κόρινθος έδωσε πέναλτι όταν η μπάλα ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτό το επισήμανε παλαιός διαιτητής πρώτης εθνικής κατηγορίας.                      

Οι διαιτητές και παρατηρητές 

Ο Χονδρόπουλος -- ο Φραντζής --ο Καλαράς --ο Ψυχογιός -- ο Καρσιώτης --ο Καρακάσης -- ο Κωνσταντόπουλος -


Οι παρατηρητές τάξεως Δημόπουλος και Βλάχος έπρεπε βάσει του κανονισμού να είχαν διαγραφεί και όχι να διοικούν. 

Και έχετε και την θρασύτητα  να γράφετε ανακοινώσεις ενώ έπρεπε να έχετε εξαφανιστεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Μα πως να γίνει αυτό αφού μόνο ο Νικηφόρος γράφει. αυτά που γίνονται. 

Ξεκουμπιστείτε γιατί βρομίσατε και τσιμέντα των γηπέδων