Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Γενικέ Γκιούλη : Να μη υποστηρίζεις ποτέ κάτι που δεν γνωρίζεις καλά γιατί θα εκτεθείς

 Γενικέ  Γκιούλη : "... και εσείς όπως και  οι του  Ζευγολατιού δεν έχετε το δικαίωμα να κρίνετε αλλά να σιωπάτε "




Διαβάζω 

Αναλυτικά η δήλωση Γκιούλη:

«Αυτός ο σύλλογος μετράει 94 χρόνια ζωής. Στο διάβα όλων αυτών των χρόνων μέχρι και σήμερα έχουν περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες, προπονητές, αλλά και πολύ μεγάλοι παράγοντες.

Το κοινό στοιχείο που είχαν όλοι ήταν ο σεβασμός προς την εκάστοτε διοργανώτρια αρχή, στη διαιτησία και στους αντιπάλους, εξάλλου δεν είναι χαρακτηριστικό αυτού του συλλόγου, επειδή ακριβώς είναι μεγάλος, η διαμαρτυρία, παρά μόνο η διόρθωση των δικών του λαθών σε αγωνιστικό επίπεδο και μόνο. 

Ερχόμενοι λοιπόν στο σήμερα είμαστε και εμείς υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτό που πήραμε από τους προκατόχους μας χωρίς ένα βήμα πίσω διαφυλάττοντας πάντα τα ιδανικά του συλλόγου και σεβόμενοι όλους. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες της ομάδας με υγεία πάνω απ’ όλα».

Σχολιάζει  ο Νικηφόρος 

Σας είχα αφήσει ιεροψάλτη και σας βρίσκω ψευδομάρτυρα Ναι το επαναλαμβάνω ψευδομάρτυρα  Δηλώνετε ότι 

"«Αυτός ο σύλλογος μετράει 94 χρόνια ζωής. Στο διάβα όλων αυτών των χρόνων μέχρι και σήμερα έχουν περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες, προπονητές, αλλά και πολύ μεγάλοι παράγοντες."

Μέσα σ αυτούς θα υπολογίζετε και τον γενικό γραμματέα της ένωσης τον βοηθώ του καθηγητή Μπαμπινιώτη που την ποδοσφαιρική περίοδο  2011-2012 

Στον πρώτο γύρο και στον πρώτο αγώνα μεταξύ Π Α Σ Κλένια -- Πέλοπας οι της Κλένιας νίκησαν με 4-0 αλλά ο διαιτητής Βασίλης Αστερής είχε αποβάλει το ποδοσφαιριστή του Πέλοπα Κ. Βελέντζας. Η αποβολή αυτή κόστισε στον Αστερή να σταματήσει την διαιτησία αφού από τον αγώνα αυτόν δεν διαιτήτευσε ποτέ αγώνα του Πέλοπα. Και οι διαιτησίες της πρώτης κατηγορίας ελάχιστες. ( αριστερή εφημερίδα ) 

Και ερχόμαστε στο Δεύτερο γύρο που εδώ ο Πέλοπας με αρχηγό και σκηνοθέτη την εκλογική μαμή τον Τάκη Βράκα τους έσπασαν στο ξύλο Σπάσανε το κεφάλι του γυμναστή και το χέρι του προπονητή Και το παρμπρίζ του πούλμαν. Το ερώτημα Τι γύρευε δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα η εκλογική μαμή Βράκας στην πόρτα του σταδίου του Κιάτου μαζί με τον παρατηρητή τάξεως τέως αθλητικού δικαστή και δολοφόνου της Ελληνικής γλώσσας Λουκά Βλάχου. 


Ο όρθιος που υπήρξε αθλητικός δικαστής και δεν γνωρίζει γραφή.στην Ελληνική γλώσσα. για εκτελεί τις αποφάσεις του παχύσαρκου που είναι όργανο της διοργανώτριας αρχής που δικαιολογημένα σέβεστε ενώ εγώ αηδιάζω και έχω αποδείξει δικαιολογημένα. Ήταν εκεί για να μη αφήσει την Κλένια να φύγει φωνάζοντας ότι θα μηδενιστείτε  Ενώ αν έφευγαν θα μηδενιζόταν ο Πέλοπας. Και κατά την διάρκεια του αγώνα έγιναν αίσχη που τα είδε ο διαιτής Μιχάλης Καρσιώτης που στο 88 λεπτό άδειασε το γήπεδο όταν το σκόρ ήταν 2-0 υπέρ του Πέλοπα. Η αστυνομία υπήρξε άψογη αλλά δεν μπόρεσε να βρει κανέναν γιατί αυτοί που έσπασαν κεφάλια και χέρια είχαν έρθει από τον Άρη . 

Αλλά και το άλλο πρωτάθλημα που σας χάρισε ο κ. Γ@Μ@Ω την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 ο διαιτητής  Νεοφυτιάδης σας έδωσε πέναλτι όταν η μπάλα δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά για να περάσετε την Κόρινθο 06 οι Κωνσταντόπουλος και Μπετσόγλου στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 έκαναν εγκλήματα. 

Όταν αγαπητέ ιεροψάλτη κάνεις δηλώσεις πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει ο Νικηφόρος που ζει για να υπηρετεί τα λόγια του Χριστού Αγάπη -- Αλήθεια --Δικαιοσύνη.