Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου ψαρεύει Κορινθιακά διαιτητικά Μέρος Α



Δεν περίμενα την ανακοίνωση του Ζευγολατιού και την απάντηση του Πέλοπα για να γράψω για την διαιτησία. της Κορινθίας που οι περισσότεροι άρχοντες διαιτητεύουν προκαλώντας. 

Μετά των αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 αν υπήρχε μια διοίκηση  στην Ένωση που να σέβεται τον εαυτό της έπρεπε  να διαγράψει δια βίου τον Διαιτητή του Αγώνα Κωνσταντόπουλο και τον επόπτη Μπετσόγλου που έκαναν και οι δυο εγκλήματα διαιτητικά. Αντίθετα ο Μπετσόγλου έφτασε μέχρι βοηθός πρώτης εθνικής  κατηγορίας όπου τα έκανε μούσκεμα και τον διώξανε. Ο Κωνσταντόπουλος συνεχίζει ως βοηθός πρώτης εθνικής κατηγορίας και ως κατευθυνόμενος από την Νοταρα 48 να κακοποιεί τον κανονισμό ως κεντρικός Και έχω παρατηρήσει είναι άσσος στις καθυστερήσεις που ευνοούν την ομάδα που πρέπει να βοηθήσει.. 

Και ερχόμαστε στον Μιχάλη Κάρσιώτη που όταν τον είδα να διαιτητεύει είπα και έγραψα ότι δεν κάνει για  κεντρικός Γι αυτό προχώρησε ως επόπτης και πλήρως δικαιώθηκε  αφού έγινε και διεθνής Αλλά όμως ο Λουδοβίκος τον έχει για δύσκολες αποστολές και τον χρησιμοποιεί ως διαιτητή και καθαρίζει εκτελώντας εντολές  Στην ιστορία θα μείνουν δυο διαιτησίες του πάντα με τον Πέλοπα πρωταγωνιστή Και στον ένα αγώνα να έχει κακοποιηθεί η Κλένια  Και στον άλλο η Ελλάς Βέλου. Που ρωτήθηκε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βέλου  Γιώργος Τριαντάφυλλο να πει την γνώμη του για τον αγώνα και είπε μόνο μια λέξη ΑΗΔΙΑ.

Υπάρχει και η περίπτωσης του Χονδρόπουλου που αυτός έχει και πολύ τσαγανό και το δείχνει  με πολύ μεγάλη προκλητικότητα Θυμάμαι ότι είχε οριστεί διαιτητής σ ένα αγώνα μεταξύ του Π Α Σ Κόρινθος και την Κόρινθο 06 Αν έχανε ο Π Α Σ υποβιβαζόταν Αν όμως κέρδιζε η Κόρινθος 06 και έχανε το Ζευγολατιό στο Δερβένι κατακτούσε το πρωτάθλημα αν νικούσε τον Π ΑΣ Να γιατί άργησε 17 λεπτά να αρχίσει τον αγώνα. Να βάλουν μπροστά τον αγώνα Αστέρας Δερβενίου -- Ζευγολατιό  Ατό το κατήγγειλα αλλά σημασία δεν μου έδωσαν