Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Κώστα Φλόκα προσπάθησα να σε ενημερώσω και με παρεξηγήσατε

 Το λιοντάρι δεν ξέρει να προστατευθεί από παγίδες και η αλεπού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους λύκους. Πρέπει να είσαι λοιπόν αλεπού για να αναγνωρίζεις τις παγίδες και λιοντάρι για να τρομάζεις τους λύκους.

                                                Νικολό Μακιαβέλι


Εδώ σ αυτή την φωτογραφία πρέπει να είναι όλη η δύναμης η θεωρητική της Κορινθίας που κατέχουν θέσεις κλειδιά και κινούν τα νήματα χωρίς να είναι οι πρώτοι αλλά ούτε και δεύτεροι. Αλλά οι περισσότεροι έξυπνοι στην σημερινή μας εποχή που με διάφορες συμμαχίες που κάνουν κατορθώνουν και διοικούν.και ας αποτελούν μειοψηφία Και αναφέρομαι στις εκλογές του επιμελητηρίου που ο πονηρός Αργίτης που  κατάγεται από το πανέμορφο ορεινό χωριό Λίμνες  Που τον γνώρισα ως μεγάλο χορηγό της ομάδας Κόρινθος 06 Και που σταμάτησε την χορηγία γιατί είχε την θρασύτητα ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης να πολιτευθεί με τον Νίκα. Ενώ αυτός είχε την λεβεντιά να πολιτευθεί με τον Τατούλη. Σήμερα είναι πρόεδρος του επιμελητηρίου αν και στις εκλογές ήρθε τρίτος. Αυτό λέγεται καπατσοσύνη Αλλά όμως βρέθηκε ένα λυκόπουλο της ζωής και της πολιτικής μια νεαρή κοπέλα που ήταν στο συνδυασμό του και που λέγεται Οικονόμου  και  του έκανε ένα ξεβράκωμα και δεν τόλμησε ούτε καν να αναπνεύσει όχι να απαντήσει. Γιατί η νεαρή μπορεί να μέτραγε ηλιακή λίγους Μάιδες αλλά μυαλό να κάνει εξαγωγή.

 Και επειδή πίσω από τις κινήσεις αυτές βλέπω στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές ο κ. Πιτσάκης θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος του Δήμου Κορινθίων Και εγώ δηλώνω θα είμαι με την νεαρά Μπουμπουλίνα  Οικονόμου που είμαι βέβαιος ότι θα γράψει ιστορία με το πεντακάθαρο μυαλό που διαθέτει. 

Επίσης στην φωτογραφία είναι ο παγκορινθιακός υβριστής Δημήτρης Μπίτσιος που σήμερα είναι αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων  ΒΟΥ αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας Και κατέχει επιτελική θέση στο επιμελητήριο της Κορίνθου Δίπλα του είναι ο μόνιμος γενικός γραμματέας του Ατρόμητου Χιλιομοδίου η σκιά του υβριστή  που έχει ευαισθησίες στις κατευθυνόμενες παραιτήσεις. 

Και όλοι αυτοί μαζεύτηκαν για να μας παρουσιάσουν  τον νέο ηγέτη του Ατρόμητου τον Κώστα Φλόκα μόνο που ακόμα δεν είδα να δημοσιεύεται  η νέα σύνθεση του Δ Σ της πρωταθλήτριας ομάδας της Κορινθίας. Γι αυτό έγραψα ως επικεφαλίδα τα λόγια του Μακιαβέλι και τα οποία και χαρίζω στον νέον ηγέτη που ακόμα δεν έχει νομιμοποιηθεί  πρόσεχε γιατί πάνε να σου χρεώσουν τα λάθη αφού τα επιτεύγματα είναι δικά τους.  


Κώστα Φλόκα προσπάθησα να σε ενημερώσω και με παρεξηγήσατε