Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Μπάμπη Πάτρα : Καλο το παραμύθι σου αλλά χωρίς δράκο. γι αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τα οικονομικά των Ακαδημιών που μοιάζουν με δράκο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:



«Καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται με αθλητική ενδυμασία την Δευτέρα 21.09.2020 και ώρα 15.15 στο ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ για επιλογή της Μικτής Ομάδας Κ15 (χρον.γεν. 2006).

Οι 29 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι εξήςΜάνεσης Αθανάσιος, Τσοχαντζής Δημήτρης, Στάμου Χρήστου, Σταμούλης Αθανάσιος (ΑΟ Λουτράκι)

Μητσόπουλος Χρήστος, Μανιώτης Κωνσταντίνος, Κυριακού Αθανάσιος (Πέλοπας), 

Φραντζής Γιώργος, Καρίτσα Ντ., Σπηλιώτης Κωνσταντίνος, Ροδόπουλος Κωνσταντίνος (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), 

Κόλιας Αναστάσιος, Μελισσαρόπουλος Σωτήρης, Κατσανάκης Κωνσταντίνος, Ξύδης Μιχαήλ (Πήγασος), 

Διονέλλης Νεκτάριος, Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος, Ζώγαλης Παντελής, Στρούμπας Ιωάννης (Άγιος Γεώργιος), 

Γαλάνης Δημήτρης, Μπακλώρης Κυριάκος, Σκούρτης Ευθύμιος (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), 

Τζαναβάρας Παναγιώτης, Μπέιτο Βασ. (Τενεάτης),

 Λέντζιος Κωνσταντίνος (Σαρωνικός),

 Σπρέκος Παρασκευάς, Κυρίτσης Βλάσιος (Ελλάς Βέλου),

 Παπαδημητρίου Ιωάννης (ΠΑΣ Κόρινθος), 

Μητσόπουλος Νικόλαος (ΑΟ Ζευγολατιού).

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Παρατηρώ από την ανακοίνωση ότι απουσιάζει η ομάδα Κόρινθος 06 που προσωπικά την θεωρώ από τις καλύτερες ομάδες της Κορινθίας για τα τοπικά παιδικά πρωταθλήματα. Το έγραψα και πήρα στο τηλέφωνο τον αρμόδιο που είναι Μπάμπης  Πάτρας.Και επειδή  κατάγεται από τον Θεσσαλικό κάμπο νομίζει ότι υπερέχει και στο μυαλό αφού τα χώματα τους είναι πλούσια  και προσπαθεί να μας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες Και μου είπε επειδή οι παίκτες του είμαι καλοί δεν τους καλεί ο προπονητής στην πρώτη συγκέντρωση. Και τα έλεγε σε μένα που αυτά τα έχω ζήσει. Μα μια ομάδα θεωρεί την μεγαλύτερη τιμή να καλούνται στην Εθνική και στις Μικτές οι παίκτες των. Πρώτη φορά και πιστεύω και η τελευταία ότι οι καλοί παίκτες δεν καλούνται για να κάνουμε αβάντα στους άλλους τους όχι άριστους. Και αυτά να σου τα λέει ένας καθηγητής της σωματικής αγωγής που διετέλεσε Διαιτητής πρώτης Εθνικής κατηγορίας. 

Επίσης άρχισε να μου παρουσιάζει και τις αρετές του ενωσιακού προπονητή Αντώνη Ηλία. Και όταν τον ρώτησα εκτός από την οικογενειακή ομάδα ποια άλλη έχει  προπονήσει μου έκλεισε το τηλέφωνο με την υπόσχεση ότι αύριο θα με πάρει στο τηλέφωνο για να διαβάσει αυτά που έγραφα. Και τον έχασα