Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Δημήτρης Μπ'ιτσιος :Ένας υβριστής --πρόεδρος επί τιμή διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το Σωματείο μας είναι πάντα αρωγός στο έργο της ΕΠΣ Κορινθίας και πάντα δίπλα στον Πρόεδρο της».


Ευχαριστούμε επίσης όσους βοήθησαν στην προώθηση του αιτήματος αυτού και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κορινθίων Κο Μπίτζιο.



Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Ατρόμητου:
«Ο Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Κορινθίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Τσιχριτζή και τον αντιπρόεδρο της ένωσης και επίτιμο πρόεδρο του Ατρομήτου κο Μπίτζιο, για την καθοριστική του συμβολή στο αίτημα της αλλαγής ομίλου.
Με προσωπικές του ενέργειες κατόρθωσε να αλλάξει να αλλάξει η ομάδα μας όμιλο, κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο αφού εδώ και χρόνια είχε παγιωθεί οι ομάδες από Κορινθία να μην συμμετέχουν σε όμιλο της Πελοποννήσου. Το Σωματείο μας είναι πάντα αρωγός στο έργο της ΕΠΣ Κορινθίας και πάντα δίπλα στον Πρόεδρο της».
«Ο Α.Σ. Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά την Ε.Ε της Ε.Π.Ο. για την ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα μας για την αλλαγή ομίλου. Πλέον η ομάδα μας θα αγωνιστεί στον 7ο  όμιλο της Γ Εθνικής. Ευχαριστούμε επίσης όσους βοήθησαν στην προώθηση του αιτήματος αυτού και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κορινθίων Κο Μπίτζιο. ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ… ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ… ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ.. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ».
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αναφέρει ο Ατρόμητος :«Ο Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Κορινθίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Τσιχριτζή και τον αντιπρόεδρο της ένωσης και επίτιμο πρόεδρο του Ατρομήτου κο Μπίτζιο, για την καθοριστική του συμβολή στο αίτημα της αλλαγής ομίλου
Νικηφόρος : Όταν γράφετε μια ανακοίνωση να την ξαναδιαβάζετε γιατί εδώ έχουμε δυο ευεργέτες και η ανακοίνωση αναφέρεται σ ένα. 
Αναφέρει ο Ατρόμητος :Το Σωματείο μας είναι πάντα αρωγός στο έργο της ΕΠΣ Κορινθίας και πάντα δίπλα στον Πρόεδρο της».
Νικηφόρος : Είστε δίπλα στον παχύσαρκο Μιχάλη Τσιχριτζή που διέλυσε το ποδόσφαιρο της Κορινθίας επειδή έκανε κάτι που ήταν υποχρεωμένος να κάνει. Παραβλέπετε ότι ο άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της ένωσης με αυτά που έχει κάνει έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα  Μα εσείς του μοιάζετε πολύ του Λουδοβίκου 14 που τον Παγκορινθιακό υβριστή τον κάνατε επί τιμή πρόεδρο ενώ προηγουμένως ο δικός σας άνθρωπος ο πρόεδρος τον είχε κάνει ΒΟΥ αντιπρόεδρο της ένωσης Που και σ αυτόν έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Στον Δημήτρη Μπίτσιο ακόμα και στις προπονήσεις.  Και όμως αυτοί οι δυο συμμετέχουν στην διοίκηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι αυτό στους αγώνες θα πηγαίνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές με τους προπονητές και τους διαιτητές.