Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Γελοιοποίησης Διοικητική στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Και πάλι δικαιώνεται ο Νικηφόρος


ΔημόκριτοςΧαλεπόν άρχεσθαι υπό χερείονος.
Είναι σκληρό να σε εξουσιάζει κάποιος κατώτερος.

Δημόκριτος, 470-370 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Χάθηκε ο Κώστας Φλόκας μας διάβασε και λάκισε και έμεινε ο σκηνοθέτης που όμως τα πήρε όλα πίσω 



Πανκορινθιακός υβριστής 




Ο Νικηφόρος είναι εδώ από το 2001 πλήρως δικαιωμένος σ όλα αυτά που υποστηρίζει.  

Μόλις αντίκρισα αυτή την φωτογραφία χωρίς να υπολογίσω τα βαριά ονόματα που υπάρχουν  έγραψα αλήθειες με αποτέλεσμα να  γράψει ο πρωταγωνιστής  Κώστας Φλόκας ότι ενώ δεν τον γνώριζα έγραψα γι αυτόν. Αυτό που γράφω δεν είναι εγωιστικό αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Γνωρίζω το ποδόσφαιρο όσο κανένας.

Διαβάζω 5-9- 2020 

Ο Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στα πλαίσια της

προσπάθειας που καταβάλλει να εδραιωθεί σε Εθνικό επίπεδο με μεσοπροθεσμο στόχο να αγωνιστεί ακόμα πιο ψηλά ανακοινώνει την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από τον Κώστα Φλοκα. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το νέο ΔΣ το οποίο θα προέλθει από τις διαδικασίες του Συλλόγου

Διαβάζω 25--9--2020


Την ερχόμενη Δευτέρα (28/9) θα διεξαχθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, από την οποία, θα προκύψει η νέα διοίκηση.  

«Μετά την παραίτηση της πλειοψηφίας του Δ.Σ συγκαλείται έκτακτη γ. Συνέλευση την Δευτέρα 28/9/2020 και ώρα 19.00 στο κοινοτικό κατάστημα Χιλιομοδιου, για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Παρακαλούνται τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν την προκαθορισμένη ώρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Βέβαια εκτός από αυτούς που έζησαν τα γεγονότα κανένας άλλος δεν θα μπορέσει να με πιστέψει. Και δικαιολογημένα γιατί αυτά που έγιναν στο Χιλιομόδι δεν θα μπορούσε να τα σκηνοθετήσει ούτε και ο αείμνηστος Νίκος Φώσκολος Γιατί όταν διαβάζουμε την Ανακοίνωση του Ατρόμητου ότι την Δευτέρα 8 του Σεπτέμβρη θα γίνει γενική συνέλευση για την ανάδειξη της νέας διοίκησης  στο κοινοτικό κατάστημα. Και αυτό παραμένει κλειστό και έχουν αφαιρέσει από την σελίδα του Ατρόμητου όλα τα σχετικά για την συνέλευση πως να γίνουν όλα αυτά πιστευτά. Γνωρίζω ποιος είναι ο πρωταγωνιστής όλων αυτών και τον προειδοποιώ ότι θα τον κρεμάσω στα μανταλάκια αν δεν φύγει αμέσως από το ποδόσφαιρο. 

Αν και δεν γνωρίζω τον πρωταθλητή πρόεδρο Αθανασόπουλο θα τον παρακαλούσα ως Κλενιάτης να κάνει μια γενική συνέλευση και εκεί να ζητήσει την βοήθεια όλων ακόμα και τον οβολό της χήρας και να προχωρήσει. Δυστυχώς γι αυτόν δεν υπάρχει άλλη λύση Γιατί και τα 20 ευρώ του ανώνυμου και τα πολλά του επώνυμου  τα έχει ανάγκη. Και το σπουδαιότερο να κάνει μια διοίκηση που αυτός να διοικεί και όχι τρίτοι επί τιμή που διοικούν χωρίς να λογοδοτούν. 

Αν δεν μπορέσει να υλοποιήσει όλα αυτά πάλι να απευθυνθεί στον κόσμο που τον εκτιμά για ότι έχει κάνει  και να τον ενημερώσει  ότι αδυνατεί να συνεχίσει. Να μη επιτρέψει στους ανίκανους να τον συκοφαντούν.