Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Στην Κορινθία η λέξης σάπιο έχει χάσει την σημασία της.


Εμπρός στον δρόμο που μας χάραξε ο πρόεδρος -προπονητής κ. Γ@Μ@Ω που παρά τις καταγγελίες του Αρκάδιου  Βαζέχα  κάνει επιστράτευση των ¨νεοσσών " γυρολόγων του Πειραϊκού  ποδοσφαίρου. 










Διαβάζω 


Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου, που ανακοίνωσε επισήμως την απόκτησή του.
«Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963 ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Καμμένου Νικόλαου. Του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Κορίνθου.
Ο Καμμένος έχει σημαντική θητεία στα γήπεδα του Πειραιά, καθώς έχει αγωνιστεί σε Περαμαϊκό, Καραβά, Αμφιάλη, Σαρωνικό, ΑΕ Περάματος, Κερατσίνι, Οδηγήτρια και με την πείρα του αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην Κόρινθο.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Μόνο ο Νικηφόρος διαβάζει τις ανακοινώσεις αυτές τις πιπεράτες που  από  τον Πειραιά κάνει μεταγραφές ποδοσφαιρικά πιπίνια που βρίσκονται στην τέταρτη νιότη για να τα παρουσιάσει στο τοπικό  ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ο ιστορικός Π Α Σ ( η ομάδα που την υποστηρίζει ο όχλος κατά τον γραμματέα του Δημήτρη Λέκκα). 
Και έχουμε τον ανεξάρτητο σύλλογο προπονητών Κορινθίας να σιωπά Γιατί αν σε μια ομάδα ερασιτεχνική κάνουμε μεταγραφές όχι στην Κορινθία αλλά από τον Πειραιά και σε αυτή την προχωρημένη ηλικία γελοιοποιούνται τα πάντα. Και η μια μεταγραφή μπορεί να δικαιολογηθεί αλλά οι πολλές δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης των διαφόρων οργάνων. 
Και κανένα Λυκόπουλο της επαγγελματικής Κορινθιακής δημοσιογραφίας δεν τολμά να γράψει το παραμικρό
Και θα θέλαμε να ρωτήσουμε λειτουργεί εδώ  και αρκετό χρονικό διάστημα η Ακαδημία του Π Α Σ Κόρινθος  πόσα παιδάκια προπονεί και τα ονόματα των δασκάλων --προπονητών  
Και αυτήν την διοίκηση την υποστηρίζει ο πρόεδρος της ένωσης που έχει κάνει τόσα πολλά που αποφάσισα να  τα γράψω όλα  Και θα τα στείλω στις ενώσεις σ όλη την Ελλάδα. Και το κερασάκι στην βρόμικη τούρτα που έχει κατασκευάσει η ένωσης είναι ο χαρακτηρισμός από τον πρόεδρο του Π Α Σ του διαιτητή του αγώνα  Ατρόμητος Χιλιομοδίου -- Π Α Σ Κόρινθος αδελφή.  Και έρχεται το άλλο όργανο της ένωσης η πειθαρχική επιτροπή και δεν τον καλεί ούτε σε απολογία. 
Ακριβώς την ίδια χρονική περίοδο η ίδια επίορκη πειθαρχική επιτροπή  που έχει πρόεδρο τον δικηγόρο Γιώργο Παναγιώτου και μέλος τον Φάνη Σιτέ που υποστηρίζει ότι "υπηρετεί " το ποδόσφαιρο  τιμώρησε τον προπονητή Νίκο Πίλιουρα  με 600 ευρώ ενώ το ανώτατο ήταν 1000 ευρώ Γιατί έκανε κριτική στην κινούμενη διαιτητική Κορινθιακή Βόμβα που έχει όνομα Μιχάλης και επώνυμο  Καρσιώτης. 
θα μπορούσα να γράψω ότι κάτι σάπιο υπάρχει στην ένωση. Μα διαπίστωσα ότι και η λέξης σάπιο έχασε το νόημα της σε μια ένωση που πρόεδρος για την καταπολέμηση της Βίας έχει τον Πανγκορινθιακό υβριστή Δημήτρη Μπίτσιο που είναι αντιπρόεδρος ΒΟΥ της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας --Αντιδήμαρχος Δήμου Κορινθίων και επιτελάρχης του Επιμελητηρίου. 
Και βγάζω το θλιβερό συμπέρασμα Αν δεν έβριζε ο Παγκορινθιακός υβριστής δεν θα τον ήξερε ούτε ο γείτονας του.