Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Φίλαθλοι του Ατρόμητου Χιλιομοδίου :Να φοβάσαι αυτούς που σου υπόσχονται δώρα.

Αυτή είναι η καινούργια ηγεσία που δημιουργήθηκε χωρίς ο  ηγέτης  της Φλόκας να συμμετείχε σε   καμία συνέλευση.                                                                                                                                                           





Ο Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στα πλαίσια της
προσπάθειας που καταβάλλει να εδραιωθεί σε Εθνικό επίπεδο με μεσοπροθεσμο στόχο να αγωνιστεί ακόμα πιο ψηλά ανακοινώνει την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από τον Κώστα Φλοκα. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το νέο ΔΣ το οποίο θα προέλθει από τις διαδικασίες του Συλλόγου.


Στη φωτογραφία βλέπω τον πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Πιτσάκη που εφαρμόζει το πανάρχαιο όπου γάμος και χαρά ο Λημνιάτης μέσα.
Θυμάμαι μια ανακοίνωση του όταν ήταν σπόνσορας στην Κόρινθο 06

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ "ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006" ΝΑ 
ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΠΙΤΣΑΚΗΣ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Ασχολούμαι με την δημοσιογραφία πάνω από εξήντα χρόνια και είναι η πρώτη φορά που διάβασα Δελτίον τύπου που μοιάζει με εντολές τσιφλικάδων προς τους κολίγους αλλά στην χειρότερη μορφή 
Ποιος είσαι εσύ που τόλμησες να βάλεις υποψηφιότητα; Ρώτησες το μεγάλο σου χορηγό; 
Γράφει ο τσιφλικάς απευθυνόμενος στον Κολίγο "Για τις
εταιρείες  "Αφοι Α. Πιτσάκης", είναι απαγορευτική η πολιτική εμπλοκή των σωματείων που στηρίζουν με χορηγίες με την πολιτική ακόμα και την αυτοδιοίκηση και αυτό αποτελεί βασικό όρο της συμφωνίας μας κάθε χρόνο.Ο Πρόεδρος του σωματείου "Κόρινθος 2006",αγνοώντας την συμφωνία μας, την σημαντική βοήθεια που του παρείχαμε μέσω των χορηγιών αλλά και αθετώντας τον λόγο του, αποφάσισε μόνος του να σπάσει μονομερώς την συμφωνία και την συνεργασία του μαζί μας, χωρίς την έγκριση του Δ.Σ. του σωματείου όπως ενημερωθήκαμε."
Νικηφόρος 
Όταν είχα καλημέρα με τον πρόεδρο Μπινιάρη  ποτέ δεν είδα κανένας
σύμβουλο παρά μόνο έναν τον Δασάρχη.Αφού ενεργεί μόνος του ο πρόεδρος ή μαζεύεται  η πλειοψηφία και διώχνει τον πρόεδρο ή αν είναι μειοψηφία πάει σπίτι του. Θα επιθυμούσα να μας παρουσίαζε ο συντάκτης του Δελτίου το Δ Σ της Κορίνθου 06 και τα ονόματα αυτών που διαφώνησαν με την πολιτική κάθοδο του προέδρου. Δηλαδή με απλά ελληνικά επειδή τον βοηθήσατε οικονομικά τον κάνατε πολίτη να μη έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα;Το κάνατε πολίτη μειωμένο κατά 50% Νομίζω ότι και ο κολίγος πρόεδρος σας βοήθησε διαφημίζοντας τις επιχειρήσεις σας. 
Γράφει ο τσιφλικάς απευθυνόμενος στον Κολίγο 
Δεν μπορεί να εμφανιστεί πλέον με το λογότυπο μας στις φανέλες του ή να εμφανίζεται σε διαφημίσεις και φυσικά στο διαδίκτυο ή τα ΜΜΕ.
Στεναχωρούμε είναι σίγουρο τους  φίλους και τους φιλάθλους του σωματείου "Κόρινθος 2006", και θα εξηγήσουμε πλήρως τους λόγους της απόφασης μας αν κληθούμε σε έκτακτη Γενική συνέλευση,που είναι υποχρεωμένος να κάνει ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Κορινθιακό αθλητισμό και τα σωματεία που τιμούν τον λόγο τους και πίσω απο αυτά δεν κρύβονται μικρά ή μεγάλα συμφέροντα και ιδιαίτερα πολιτικοί στόχοι.
Νικηφόρος 
Ούτε λίγο ούτε πολύ διδάσκει ο συντάκτης του απαράδεκτου αυτού δελτίου και πως θα ασκεί τα καθήκοντα ο πρόεδρος. Από που βγαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να κάνει γενική συνέλευση και εκεί θα ανοίξει ο τσιφλικάς το στόμα του και δεν το κάνει τώρα Όταν γράφεις για κάποιον ότι δεν τιμά τον λόγο του είσαι υποχρεωμένος να το αποδείξεις με λεπτομέρειες και όχι με γενικότητες 
Ως δημοκράτης αισθάνομαι αηδία διαβάζοντας όλα αυτά.