Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Πρέπει να μάθουμε το όνομα του συντάκτη της πλαστής ανακοίνωση


Καλά και αυτό το πανηγύρι ποιος το έστησε αφού η πλειοψηφία του Δ Σ ήταν αντίθετη ; Μήπως ο επί τιμή πρόεδρος και ο ευαίσθητος γενικός γραμματέας;


Διαβάζω 5-9- 2020 

Ο Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στα πλαίσια της

προσπάθειας που καταβάλλει να εδραιωθεί σε Εθνικό επίπεδο με μεσοπροθεσμο στόχο να αγωνιστεί ακόμα πιο ψηλά ανακοινώνει την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από τον Κώστα Φλοκα. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το νέο ΔΣ το οποίο θα προέλθει από τις διαδικασίες του Συλλόγου

Διαβάζω 25--9--2020


Την ερχόμενη Δευτέρα (28/9) θα διεξαχθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, από την οποία, θα προκύψει η νέα διοίκηση.  

«Μετά την παραίτηση της πλειοψηφίας του Δ.Σ συγκαλείται έκτακτη γ. Συνέλευση την Δευτέρα 28/9/2020 και ώρα 19.00 στο κοινοτικό κατάστημα Χιλιομοδιου, για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Παρακαλούνται τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν την προκαθορισμένη ώρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτός που έγραψε αυτές τις δυο ανακοινώσεις μας δουλεύει Καλά εμείς είμαστε ανώνυμοι αλλά είχαμε τον επώνυμο πρόεδρο του επιμελητηρίου  Η πρώτη ανακοίνωση είναι πλαστή αφού δεν είχε την έγκριση του Δ Σ του Ατρόμητου Χιλιομοδίου που είχαμε την παραίτηση την πλειοψηφία των συμβούλων. Το θέμα είναι τεράστιο αφού μας παρουσίασαν τον νέο ηγέτη χωρίς να συμφωνούν οι περισσότεροι σύμβουλοι. Αυτό λέγεται απάτη. Και να μη σας φοβίζουν να χρησιμοποιείτε τις λέξεις αλλά προσέχετε τις παράνομες πράξεις Την Δευτέρα πρέπει στην γενική συνέλευση οι παραιτηθέντες σύμβουλοι να ζητήσουν να μάθουν ποιος έγραψε την πλαστή ανακοίνωση στις 5-9 2020 Δεν είναι υποχρέωσης αλλά καθήκον σας.