Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Σοφία Τσίλι: είσαστε υποχρεωμένη να αποδείξετε τους χαρακτηρισμούς σας


Στις 2--9-2020 Γράψατε για μένα αυτά που εσείς θεωρείτε σωστά 









Δεν μπορώ να κατανοήσω την εμμονή σας ...για κάποιον που έχει εκλεγεί. . .θα πρέπει να το κοιτάξετε αυτό ...χρήζει ψυχιάτρου . .και ομολογώ έχω πάθει σοκ με τους χαρακτήρισμους σας . Ένας χοντρός μπορεί να αδυνατίσει ...ένας εμμονικος θα παραμείνει για πάνταΤην ίδια μέρα σας απάντησα Απαντά ο Νικηφόρος 

Η λατινική φράση "verba volant, scripta manent" είναι στηριγμένη στην ομηρική φράση "έπεα πτερόεντα" και σημαίνει "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν". Συνηθέστερη σύγχρονη χρήση αυτής της φράσης είναι περιοριστικά το δεύτερο μέρος scripta manent όπου εξυπακούεται το πρώτο.
 Εμμονή  σημαίνει σταθερή και αμετακίνητη προσήλωση σε πεποίθηση ΄η στάση στην οποία εμμένει και δεν μπορεί να απαλλαγή. 
Έμμονος σημαίνει ψυχική κατάσταση παθολογικού χαρακτήρα που εντυπώνεται στην συνείδηση ατόμου με επιμονή ή απόλυτη βεβαιότητα για κάτι η οποία και απασχολεί συνεχώς την σκέψη του. 
Ψυχίατρος γιατρός που ειδικεύεται στην ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία ψυχασθενειών 
Και μετά το ανελέητο κατηγορώ σας σε βάρος μου έρχεστε και γράφετε " ... για κάποιον που έχει εκλεγεί" που ομολογώ αυτή την φράση δεν μπορώ αλλά και δεν έχω την πνευματική ικανότητα να αναλύσω. Ρωτήστε έναν δικηγόρο για να σας πληροφορήσει σε τι αδικήματα υποπέσατε γράφοντας όλα αυτά σε βάρος μου. Και επειδή  δεν συνηθίζω να κάνω μηνύσεις αλλά απαντώ σ αυτούς που δεν θέλουν να με καταλάβουν, και μέσα σ αυτούς είσαστε και εσείς κ. Τσίλη  που το επώνυμο σας έχει σχέση με το ποδόσφαιρο         Δεν σας έχει κάνει εντύπωση ότι ποτέ κανένας δεν μου απάντησε παρά μόνο η αφεντιά σας ;Δηλαδή σύμφωνα με τα γραπτά σας αυτός που εκλέγεται δεν μπορούμε να του ασκήσουμε κριτική Ενώ συμβαίνει το αντίθετο Ως πολιτικό πρόσωπο πρέπει να τον κρίνουμε αρκεί η κρίσης μας να βασίζεται σε στοιχεία. Και γράφω συνεχώς για τον Δημήτρη Μπίτσιο επειδή τον θεωρώ ακατάλληλο να διοικεί τα νιάτα αφού είναι Παγκορινθιακός υβριστής Εγώ όλα αυτά μπορώ να τα αποδείξω αν με καλέσει ο Εισαγγελέας Εσείς έχετε την δυνατότητα να αποδείξετε ότι έχω ανάγκη ψυχιάτρου;  Προσοχή να διαβάζετε αυτά που δημοσιεύετε γιατί δεν υπάρχουν πολλοί Νικηφόροι που δεν επιθυμούν την ποινική σας δίωξη Γιατί με αυτά που γράψατε θα είχατε πολλές περιπέτειες. Και να σας το αποδείξω αυτό  να γράψετε πάλι   ότι έχω ανάγκη  ιατρού ψυχιάτρου Ενώ η δική μου στάση είναι .σταθερή και αμετακίνητη  Μόνιμα θα γράφω ότι ο εκλεκτός του λαού Δημήτρη Μπιτσιος είναι Πανγκορινθιακός υβριστής.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αν και έχουν περάσει τρεις ημέρες από την δημοσίευση   παρακολουθώ μια άκρα του τάφου σιωπή. από πλευράς σας. Αν και είσαστε υποχρεωμένη να αποδείξετε τους λόγους που είμαι υποχρεωμένος να επισκεφτώ τον ψυχίατρο εσείς απαντάτε με το καλύτερο επιχείρημα που είναι η σιωπή . Βέβαια υπάρχουν δυο εξηγήσεις  Γράφω ότι θέλω και επειδή με προστατεύουν δυνατοί δεν απαντώ η πρώτη Και η δεύτερη σε περιφρονώ. Σας πληροφορώ ότι κάνατε μεγάλο λάθος που εμένα διαλέξατε για να αποδείξετε δημοσιογραφικές δυνατότητες και τον άθλιο χαρακτηρισμό συνανθρώπων σας. Γι αυτό μέχρι την Δευτέρα 7-9-2020 και έως  στις 12 το μεσημέρι περιμένω να δώσετε τα στοιχεία με τα αποδεικνύετε ότι έχω ανάγκη ψυχίατρου. Σας βεβαίωσα ότι δεν θα προσφύγω στην δικαιοσύνη Αλλά αν δεν απαντήσετε θα την προτιμούσατε. Χωρίς να έχω στοιχεία δεν σχολιάζω κανέναν. Γι αυτό περιμένω την Δευτέρα για να μάθω τι έκανα για να επισκεφτώ τρελογιατρό. Δεν σας συνιστώ την σιωπή.