Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Κύπελλο Κορινθίας : ένας θεσμός που προκαλεί θυμηδία

 Μιχάλη Τσιχριτζή πρέπει να είσαι υπερήφανο Τις εκδηλώσεις της οδού Νοταρά 48 δεν τις παρακολουθεί κανένας. 

Η Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας που μετά από το πρωτάθλημα οργανώνει και το Κύπελλο Κορινθίας που και τα δυο έχουν γελοιοποιηθεί και αυτός είναι ο λόγος που τους αγώνες  πρωταθλήματος και Κυπέλλου δεν τους παρακολουθεί κανένας. Γιατί εμείς στην Κορινθία τον κορωνοϊό τον έχουμε εδώ και πολλά χρόνια. 

Αποτελέσματα του Κυπέλλου.
Η ομάδα του Α Ο Λουτράκι  που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορία νίκησε την ομάδα Ρομά του Ζευγολατιού που συμμετέχει στο πρωτάθλημα το τοπικό της δεύτερη κατηγορίας με 7-0 ένα αποτέλεσμα που μειώνει τον ηττηθέντα και του κόβει κάθε όρεξη για συνέχεια. 
Μα και ο άλλος αγώνας που έγινε μεταξύ του πρωταθλητή Ατρόμητου Χιλιομοδίου ( που ακόμα δεν μας ανακοινώθηκε το νέο  Δ Σ ) που αγωνίζεται στο εθνικό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας κληρώθηκε και αγωνίστηκε  με τον Αστέρα Κορίνθου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα το τοπικό της δεύτερης κατηγορίας. Και που είχαμε  μια νίκη του Ατρόμητου με 8-0 Σε δυο αγώνες είχαμε 16-0 και αυτό τα λέει όλα. 
Στους άλλους αγώνες ο Πανσολυγειακός εκτός έδρας νίκησε την Λυκοποριά με 2-4. Και ο αγώνας αυτός χιλιομετρικά οι δυο ομάδες απέχουν σχεδόν όσο και η Αθήνα.
Και ο άλλος ο αγώνας μεταξύ Ασπρόκαμπου και Ηρακλή Λεχαίου έληξε αγώνας παράταση με 0-0 Και προκρίθηκε ο Ασπροκαμπο; στα πέναλτι με 7-6. 
Είχαμε και δυο αναβολές  ( Α Ο Ζευγολατιού-- Αγιάννης και Δάφνη Εξαμιλίων ( ομάδα της πανίσχυρης οικογένειας Μαργέτη ) με τον Αετό Κρυονερίου. Θα θέλαμε να μάθουν τους λόγους που δεν έγιναν οι αγώνες. Γνωρίζουμε ότι αυτό που ζητάμε για την ομάδα της οικογένειας αποτελεί θρασύτητα από μέρους μας.Αλλά εμείς επιμένουμε αφού γνωρίζουμε αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Κορινθία δεν λογοδοτούν.