Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Νικηφόρος σχολιάζει τα αποτελέσματα του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος

 Ο Δεύτερος όμιλος παρουσιάζει πολλές εκπλήξεις. που πρέπει  να μελετηθούν 


Πέλοπας Κιάτου --Ζευγολατιό 2-1 

Από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι η ομάδα του Ζευγολατιού κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι δύσκολη εμπόδιο  μια και στον πάγκο θα έχει τον Σταύρο Μπινιάρη Μα και ο Πέλοπα Κιάτου και αυτός θα πρωταγωνιστήσει αφού τεχνικό έχει τον Τάσο Πέρρα τον πρωταθλητή προπονητή 

Αστέρας Δερβενίου -- Θύελλα Κ. Διμηνιου. 0-0 

Νομίζω ότι εδώ έχουμε μια επιτυχία της ομάδας του Διμηνιού που κατόρθωσε στην δύσκολη έδρα του Αστέρα να αποσπάσει ισοπαλία Τώρα το πρόβλημα του έχει η ομάδα του Δερβενίου. 

Θύελλα Πετρίου --Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0-2 

Αυτή είναι μια βόμβα μια και η ομάδα του Πετρίου η Θρυλική  Θύελλα των 300 κατοίκων δεν μας έχει συνηθίσει σε ήττες στα πρώτα παιχνίδια και μάλιστα στην έδρα της Φαίνεται ότι στο  Ξυλόκαστρο γίνεται δουλειά σοβαρή. Αλλά πιστεύω ότι και η Θύελλα θα βρει τα αγωνιστικά της βήματα. 

Πανκαμαριακός -- Ελλάς Βέλου 1-4 

Νομίζω ότι η νίκη αυτή της ομάδας του Βέλου βάζει σε πολλούς μπελάδες τις υπόλοιπες ομάδες γιατί η ομάδα του Πανκαμαριακού  δεν είναι από τους εύκολους  αντίπαλους. Και η Ελλάδα και αυτή δεν έχει πετύχει αυτά τα σκορ και μάλιστα εκτός έδρας. 

Άρης Βοχαϊκού --Ολυμπιακός Άσσου 4-0

Μια νέα ομάδα ανατέλλει στο Βοχαϊκό αρκεί να μπορέσει να κρατήσει τις μεταγραφές που έκανε ο Άρης.Που νομίζω αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός  Άσσου με το αποτέλεσμα αυτό μπαίνει στον πίνακα των αδύνατων ομάδων