Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Διώξετε τα λαμόγια από τον αθλητισμό για να αναπνεύσει.

 ΄Έχει και ο αθλητισμός τις τραγωδίες του. 

Παμβοχαϊκός που δεν μέτρησαν σωστά  και έκανε μεγαλύτερα βήματα...

Διαβάζω 

Αναλυτικά:


Mε επιστολή προς την Ε.Σ.Α.Π. που φέρει ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου
και υπογράφει ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Κώστας Γκουμότσιος
η διοίκηση του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός δηλώνει την αποχώρηση της
από το πρωτάθλημα της Volley League.

Η επιστολή αναφέρει:

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Volley League Α1 για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 μετά από δεκαετή συνεχή παρουσία.
Οι προσπάθειες που έγιναν, για την ανεύρεση ατόμων που να στηρίξουν την ομάδα απέβησαν άκαρπες. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους χορηγούς που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια,
Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σαιζόν».


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Θυμάμαι όταν κάποτε σκόπευα πολύ ψηλά από τις δυνάμεις ένας φίλος μου  ( γιατί είχα την ευτυχία να κάνω με πολύ μεγαλύτερους από μένα παρέα και έμαθα τόσα πολλά που τους ευγνωμονώ )μου είπε κάτι που το κρατώ ως πολύτιμο φυλαχτό αφού πολλές φορές με προστάτεψε. 

Ψηλά την χτίζεις την φωλιά 
και θα σου σπάσει ο κλώνος.
Και θα σου φύγει το πουλί  
και θα σου μείνει ο πόνος. 

Και  στην περίπτωση του Παμβοχαϊκού  ταιριάζει το ποιηματάκι γιατί κατά την πορεία έβαλαν πολύ ψηλά τον στόχο και ήταν βέβαιο ότι δεν θα μπορούσαν να κρατηθούν Και δεν κατέχει την προνομιούχο θέση μόνο η ομάδα της Βόχας αλλά αναρίθμητες στον Κορινθιακό χώρο. Η ομάδα της Κορίνθου έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου  Σήμερα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου και με τον Πέλοπα Κιάτου. 
Για να κρατηθεί μια ομάδα θέλει χρηστή διοίκηση των οικονομικών αλλά και αυτός που θα την κάνει. Σε μικρές με οικονομική εμβέλεια ομάδες  δεν επιτρέπονται αλόγιστες δαπάνες που από την μια σε εκθέτουν γιατί δεν μπορείς να είσαι συνεπής και από την άλλη με ένα δαυλό αναμμένο να κυνηγάς τα λαμόγια. Και επιμένω ο δαυλός να είναι αναμμένος γιατί αν σβήσει αφού δεν θα μπορέσεις να τα κάψεις ( λαμόγια ) να τα μουτζουρώσεις. Γιατί αυτά με διάφορες κινήσεις  σε στέλνουν αδιάβαστο Ρωτήστε τους Βιλαώρη  ( Ολυμπιακό Λουτρακίου )  Δημήτρη Μπινιάρης  ( Κόρινθος 06 ) Π Α Σ Κόρινθος ( Παντελής Μπιτούνης ) Ποσειδώνας Λουτρακίου ( Παναγιώτης Μπεκιάρης )
Δεν γνωρίζω αυτούς που διοίκησαν την σπουδαία ομάδα του Παμβοχαϊκου αλλά είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν τα θύματα αλλά και οι έξυπνοι που υπάρχουν στην ομάδα του βόλεϊ Και το βέβαιο είναι ένα ότι μερικοί θα γελάνε και θα λένε στην υγειά των κορόιδων