Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κώστα Φλόκα θα με ευγνωμονείς που σ έσωσα από αυτούς που ήθελαν να σε χρησιμοποιήσουν.

Ο Νικηφόρος είναι εδώ από το 2001 πλήρως δικαιωμένος σ όλα αυτά που υποστηρίζει.  

Μόλις αντίκρισα αυτή την φωτογραφία χωρίς να υπολογίσω τα βαριά ονόματα που υπάρχουν  έγραψα αλήθειες με αποτέλεσμα να  γράψει ο πρωταγωνιστής  Κώστας Φλόκας ότι ενώ δεν τον γνώριζα έγραψα γι αυτόν. Αυτό που γράφω δεν είναι εγωιστικό αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Γνωρίζω το ποδόσφαιρο όσο κανένας.

Έγραψα για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου ότι δεν βαδίζει σωστά και πλήρως δικαιώθηκα. Και αν δεν ήταν ο Ανδρέας  Σιώκος και ο Γιώργος Δέδες η ομάδα θα είχε διαλυθεί Με μήνυσε ο Μάνος Μαυρογόνατος ( έχει αδελφό Μητροπολίτη ) και πρωτόδικα καταδικάστηκα ενώ στο εφετείο είχε παραγραφή η αξιόποινος πράξη. Νομίζω ότι θα είναι η μοναδική μήνυση. Ενώ εγώ πήγα στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και μάρτυρες ο μηνυτής μου είχε επιστρατεύσει τους άριστους Μπορεί να καταδικάστηκα τα γεγονότα πλήρως με δικαίωσαν 

Έγραψα για τον Π Α Σ Κόρινθο ότι βαδίζει σε πλήρη διάλυση και επί διοικήσεως του κ.Γ@Μ@Ω   έβρισε ο όχλος ( φίλαθλοι του ιστορικού   που έτσι τους θέλει ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Λέκκας από το Άργος ορμώμενος )   την μητέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και τριάντα χρόνια. Που ο Λουδοβίκος 14 ακόμα και πρωταθλήτρια  την ανακήρυξε με αποτέλεσμα να γελοιοποιηθεί στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. 

Έγραψα αλλά και είπα στον Δημήτρη Μπινιάρη πρόεδρο της ομάδας Κόρινθος 06 από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε ότι αν δεν ακολουθήσει μια ορισμένη τακτική θα χτίζει επάνω στην άμμο. Σαν να του είπα κάνε τα αντίθετα και δημιούργησε μια αυλή που γι αυτή είχε γράψει ο Ανισθένης ( 445--354 π.Χ)  "Αιρετώτερον εις κόρακας εμπεσείν ή σε κόλακας " ( Που σημαίνει καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες)  Σήμερα από αυτή την αυλή κανένας δεν μιλάει τον Δημήτρη Μπινιάρη που ξόδεψε πολλά ευρώ για να παρουσιάσει μια ομάδα που αν την άφηνε ο Νεκροθάφτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου σήμερα θα έμπαιζε με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Έφτιαξε την καλύτερη ομάδα της Κορινθίας αλλά δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Αντίθετα οι "άνθρωποι " του τον έθαψαν και κανένας δεν τον μιλάει τώρα που δεν υπάρχουν τα ευρώ.    

Θα γράφω  συνέχεια  για την ένωση  ποδοσφαιρικών σωματείων  Κορινθίας που την διοικεί ένας άνθρωπος ( ο Μιχάλης Τσιχριτζής ) που λόγο σωματικής κατασκευής μισεί το ποδόσφαιρο και καθημερινά το αποδεικνύει 

Και οι πληροφορίες μου φέρουν ότι ο νέος ηγέτης του Ατρόμητου Χιλιομοδίου Κώστας  Φλόκας έχει εξαφανιστεί με αποτέλεσμα να μη έχει αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου. Αν και τον πρωταθλητή πρόεδρο δεν τον γνωρίζω από εδώ το Λουτράκι του στέλνω ένα μήνυμα. Αν δεν φύγει ο πρόεδρος επί τιμή να μη περάσει ούτε έξω από τα γραφεία της ομάδας. Υπάρχει μια προσωρινή λύση ο γενικός γραμματέας της ομάδας να ασκεί και τα καθήκοντα του προέδρου, Γι αυτό να μη ψάχνουν να βρουν κάποιο θύμα που θα του φορτώνουν τα λάθη του επί τιμή και θα λογοδοτεί. Αφού αυτοί οι δυο είναι  σε συσκευασία μια. Θέτω ένα ερώτημα Θα μπορέσει ο Ατρόμητος Χικιομοδίου να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος .