Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Το ποδοσφαιρικό Παραγάδι του Νικηφόρου.



Διαβάζω ότι στο φετινό πρωτάθλημα θα επιτραπούν πέντε ( 5 ) αλλαγές και χωρίς να το θέλω μου έπιασαν τα γέλια που ισοδυναμούσαν με κλάματα μια το ποδόσφαιρο στο νομό μας έχει πάρει την κάτω βόλτα και τίποτα δεν το σώζει. Πριν μερικά χρόνια προπονητής στον Ισθμιακό ήταν ο Αποστόλης Καριώτης Και σένα αγώνα ήταν απείθαρχος ένας ποδοσφαιριστής του ΄Και τον ρώτησα γιατί δεν τον πέταξες έξω Και η απάντηση του ακόμα υπάρχει στα αυτιά μου. Μα αυτό μου ήταν αδύνατον γιατί στον πάγκο είχα δυο αναπληρωματικούς που ο ένας ήταν από τους μικρούς της Ακαδημίας. Και αυτή την χρονιά η ομάδα του Ισθμιακού ανέβηκε κατηγορία.
Παρακολουθούσα έναν αγώνα τρίτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος και διαιτητής ήταν η Χριστίνα Σαχίνη ένα τεράστιο διαιτητικό ταλέντο που μέσα στο προσόντα της είναι το άριστα προπονημένο σώμα της. Και σε πολλές φάσεις του αγώνα περίμενε την μπάλα αφού οι παίκτες ήταν τόσο αργοί που με δυσκολία έκαναν μια κάθοδο από το τέρμα της ομάδος των στην αντίπαλο εστία.
Μεγάλη χιουμοριστική επιτυχία θα έχει η δημοσίευση  του φύλλου αγώνα του πρωταθλήματος της  τρίτης κατηγορίας  Μπορείς να υπάρχει ποδοσφαιριστής σαράντα χρονών και άλλος δέκα πέντε.  Ο πατέρας να παίζει αντίπαλος του μικρού του παιδιού.
Αυτή είναι η εικόνα των πρωταθλημάτων της ένωσης  που δεν νομίζω ότι μπορεί να το λάβει σοβαρά υπόψη.  Και να επιμένει ο Λουδοβίκος 14 ο παχύσαρκος να παριστάνει  τον πρόεδρος αξίωμα που απέκτησε κρύβοντας στοιχεία με την βοήθεια του Σ Δ Ο Ε που αν  γνώριζαν οι παράγοντες  αυτός που τους ζητούσε την ψήφο των εξαπάτησε το δημόσιο όχι πρόεδρο δεν θα τον έβγαζαν αλλά ούτε βοηθό φαροφύλακα στα Αντικύθηρα.