Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόεδρε Δημήτρη Μελισσανίδη για να κάνουμε ομάδα άλλαξε τα όλα.

Ένας φίλος της Α Ε Κ κάνει ανάλυση τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Με πήρε στο τηλέφωνο συγγενικό μου πρόσωπο για να μου πει ότι δεν έχει καμία σημασία που χάσαμε το κύπελλο αφού είμαστε κάτοχοι της μπάλας 72% που σημαίνει ότι τους διαλύσαμε. Και δυστυχώς οι περισσότεροι οπαδοί της ομάδας έχουν αυτή την νοοτροπία

Αλλά και αυτοί που διοικούν την ομάδα τους έβλεπα στον πάγκο και τους λυπόμουν Αλλά δικαιολογημένα . κράταγαν αυτή την παθητική στάση γιατί πουθενά δεν πάλεψαν για να τους ενώνει αυτός ο αγώνας  Σημερινοί πρωτοκλασάτοι έγραφαν άρθρα εναντίον μου. Αν και τους προκάλεσα τότε αλλά και τώρα κανένας δεν μπόρεσε να με απαντήσει. Αλήθεια από αυτόν τον πάγκο θα μπορούσε να απουσιάσει ο Καπετάν Μιχάλης ο Στέλιος Μανωλάς;Και όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και έχουν ορισμένοι που όταν θα φύγουν από την ομάδα ούτε καν θα θυμούνται το όνομα της. .

Πρόεδρε Μελισσανίδη

Γνωρίζω όσο κανένας  την αγάπη που έχετε για την ομάδα μας και  αυτό το έχω γράψει στο βιβλίο μου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
Και αν και ήταν τετρακόσιες σελίδες οι περισσότερες μηνύσεις κανένας δεν τόλμησε ούτε στο τηλέφωνο να με πάρει Γιατί κάποιοι αναδείχτηκαν από την Α Ε Κ χωρίς να την προσφέρουν το παραμικρό. Αλλά μέσα στο βιβλίο μου γράφω και για μεγαλοσχήμονες που ενώ ο κόσμος νομίζει ότι έχουν τεράστια συμμετοχή στα οικονομικά της  ομάδας  αποδεικνύω ότι ούτε μονόλεπτο δεν έχουν καταθέσει. Και όλους αυτούς που ήθελαν να με λασπώσουν και αυτούς με στοιχεία τους αποστόμωσα 
Πρόεδρε Μελισσανίδη 
Η εφημερίδα της Α Ε Κ  γράφει ότι θέλει παίκτες με καρύδια. και όλοι εννοούμε τι θέλει να πει. Εγώ το συνεχίζω και τονίζω ότι θέλω και διοίκηση με καρύδια και που υπάρχουν αλλά τους αγνοούμε γιατί θέλουμε να μη μας λένε τα λάθη μας.  . Γιατί αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός μπορεί σήμερα να μη είχαμε την δύναμη να κυκλοφορήσουμε. 
Όσο και να προσπαθούμε ομάδα δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε Γιατί απουσιάζει ο Διοικητικός ηγέτης Ούτε την ποδοσφαιρική περίοδο 1992 που ήρθες και βρήκες μια Α Ε Κ διαλυμένη είχες την πολύ μεγάλη ομάδα.  Ήσουν εσύ πρόεδρος και τα προλάβαινες όλα.Η ομάδα μας πάσχει από ένα φυσικό αρχηγό βέβαια όχι του δικού σου αναστήματος Αλλά αν έχει τις ρίζες  με την δικές σου οδηγίες θα μπορέσει να διαπρέψει. Για να κάνουμε ομάδα άλλαξε τα όλα. Με την  σημερινή επικρατούσα κατάσταση    δυστυχώς θα είμαστε οι φτωχοί συγγενείς του Ελληνικού ποδοσφαίρου.  

.