Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Αρκάδιος Βαζέχα ( υπήρξε παίκτης του Π Α Σ Κόρινθος ) Δήλωσε: Η διοίκηση μας είχε απλήρωτους και μας υποχρέωνε στο καταχείμωνο να κάνουμε μπάνιο με παγωμένο νερό ... 


... αυτό το γνωρίζουν τα Πειραιωτάκια που έρχονται στην Κορινθία να διδάξουν ποδόσφαιρο; 

Διαβάζω 

Νέα μεταγραφή για την Κόρινθο, που ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή με τον Παναγιώτη Αυγέρη.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει σημαντική θητεία στα γήπεδα του Πειραιά, πέρα από την ποιότητα και την πείρα του, διακρίνεται ιδιαίτερα για την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

Ο Αυγέρης έχει ξεκινήσει από την Ειρήνη 2005, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Οδηγήτρια, Ερμή Κορυδαλλού, Κερατσίνι και Αμφιαλή, με την φανέλα της οποίας, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α’ Κατηγορίας Πειραιά τη σεζόν 2018-19, σημειώνοντας 24 γκολ.

«Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Αυγέρη Παναγιώτη. Του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Κορίνθου. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Όπως όλοι στην Κορινθία γνωρίζουν  ο προπονητής --πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω κάνει ότι θέλει χωρίς να λογοδοτεί. Κάνει  μεταγραφές από το ποδόσφαιρο του Πειραιά που δεν νομίζω ότι διαφέρει από αυτό της Κορινθίας. Και το κάνει αυτό γιατί εδώ τον γνωρίζουν ενώ στον Πειραιά δεν το ξέρει κανένας.Αλλά αυτός είναι ο ρόλος του προέδρου της ΄ένωσης να προστατεύει τους ερασιτέχνες παίκτες. από τους πονηρούς συναδέλφους του. των διαφόρων σωματείων Να γιατί εδώ στην Κορινθία το ποδόσφαιρο με τις οδηγίες που παχύσαρκου θα αποτελεί θλιβερή ανάμνηση     

  Ο Ιστορικός Π Α Σ Κόρινθος κάνει μεταγραφές από το ποδόσφαιρο του Πειραιά  γιατί εκεί δεν τον γνωρίζουν τον κ. ΓΑΜΑΩ